Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 12 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Slutasnusa.com=slutasnusa.se? #74010
    Snusanne
    Medlem

    Som sagt var.

    /Susanne

    som svar på: Större p #74520
    Snusanne
    Medlem

    Jag tycker att det här är viktig information, som bör spridas till ungdomarna.

    Ha en trevlig, snusfri helg!

    som svar på: Slutasnusa.com=slutasnusa.se? #74009
    Snusanne
    Medlem

    Hej alla som undrar, slutasnusa.com trasslar fortfarande. Sidan är flyttad till http://www.slutasnusa.info . (Vi vill inte ”stjäla” medlemmar härifrån, bara att de gamla som irrar runt ute i cyberrymden ska hitta tillbaka igen.)

    Kämpa på alla ickesnusare!

    som svar på: Slutasnusa.com=slutasnusa.se? #74008
    Snusanne
    Medlem

    Tack så mycket, vad snälla ni är! Jag firar både nyårsafton OCH 100 snusfria dagar idag. Det känns jättebra. Gott Nytt År alla kämpar!!!

    som svar på: Slutasnusa.com=slutasnusa.se? #74004
    Snusanne
    Medlem

    Hej,

    som ni ser så var det rätt Calle! Vilken tur!!! Han visste inte att det var problem med sidan och resten vet ni. Vi hörs!

    som svar på: 44+0 dagar. #73895
    Snusanne
    Medlem

    Hej snusmuppen!

    Det har varit intressant att läsa om din kamp. Bra kämpat! Själv är jag inne på dag 97 och har haft en dipp de senaste dagarna. Ungefär samma saker som du haft:

    – Illamående.

    – Svårt att fokusera blicken

    – Helt kokko i huvudet

    – Nedstämd och mycket känslig (känner inte igen mig själv)

    – Mitt bogvisir till pannben börjar rosta

    Märkligt hur kroppen funkar… Det jag fastnade mest för i din beskrivning är hjärtklappningen, eftersom jag också har det. Eller mer som att hjärtat rusar iväg liksom. Jobbigt. Idag var jag på gymmet, sprang på ett löpband och kände en sorts förvarning (som alltid kommer före hjärtklappningen) om jag hinner blåsa ut all luft och hålla andan – eller hosta till lite – så brukar jag klara mig. Men det är obehagligt och jag tycker att det blivit mycket värre sedan jag slutade snusa. Det borde bli bättre.

    Jag tycker du är duktig som kämpar på, trots alla obehagligheter (jag med…)

    Kämpa på!

    som svar på: Slutasnusa.com=slutasnusa.se? #74002
    Snusanne
    Medlem

    Ok, nu har jag mailat Calle på hans jobbmail. Hoppas, hoppas att det är rätt Calle nu. Om jag inte fått ngt svar efter julledigheten så ringer jag istället. Känner mig lite som en stalker, men jag är ganska bra på det ;-)

    Christian, jag vet alltför väl att jag inte blir fri på 90 dar, men jag tycker att det är jättejobbigt att känna likadant som gjorde i början; fumlig, trög och okoncentrerad. Dessutom har jag börjat vakna tidigt på morgnarna och har svårt att somna om. Ibland drömmer jag att jag snusar, tänk om det är så illa att jag går upp och gör det i sömnen! Min man snusar så det ligger ju snusdosor överallt, känns det som.

    Det finns absolut inget som kan få mig att börja igen, men kanske ska jag be att få bli fastbunden på nätterna… Nej, så illa är det nog inte, men jobbigt som tusan är det.

    God kväll!

    som svar på: Slutasnusa.com=slutasnusa.se? #74000
    Snusanne
    Medlem

    Carl Hallberg, ägare av slutasnusa.com har bytt tfnnummer och mailadress sedan han registrerade sin domän. Det var 2005, så det kan man ju förstå. Jag tror dock att jag fått tag på en mailadress till hans jobb. Vad tycker ni, kan man maila dit, eller ska man helt enkelt respektera att han kanske vill ”vara ifred”?

    Eller ska vi hoppas att sidan bara är i karantän i 30 dagar och att den dyker upp igen någon gång i början av januari? Ska vi kanske vänta någon vecka till innan vi börjar mailbomba honom på jobbet?

    Jag har inte heller facebook, men jag vet att det finns ngn som heter Carl Hallberg där, kanske kan någon kolla det.

    Jag har börjat få tillbaka samma abstinenssymptom som jag hade i början och det är riktigt läskigt. Har för mig att jag såg en tråd om det ”Skummare än skum – igen”, det var en tjej som varit snusfri runt 90 dgr (som jag) och jag kommer ihåg och känner igen mig i det hon skrev.

    Jag trodde aldrig man kunde bli beroende av ett forum, men tydligen hade jag fel. Tror ni att det funkar med telepati? Kan vi med gemensam tankekraft få Calle att ge sig tillkänna? I och för sig, så rutten som jag känner mig i hjärnan just nu, så kanske det är farligt att pröva…

    Christian, du har rätt: Slutasnusa.com är verkligen en angelägenhet för Sveriges hälsoarbete. Jag tror att sidan dyker upp igen, något annat går inte helt enkelt.

    som svar på: Slutasnusa.com=slutasnusa.se? #73997
    Snusanne
    Medlem

    I´m a hacker!!! Jag har hittat all info, ska ringa Calle och kolla vad som pågår.

    som svar på: Slutasnusa.com=slutasnusa.se? #73996
    Snusanne
    Medlem

    Ok, nu har jag hittat lite info: ”Domain Status:On-hold (redemption Period)” står det när man tittar på whois-domaintools. Och som förklaring står det så här:

    ”REDEMPTIONPERIOD: The registry sets this status when a registrar requests that the domain name be deleted from the registry and the domain has been registered for more than 5 calendar days (if the delete request is received within 5 days of initial domain registration it will instead be deleted immediately). The domain will not be included in the zone. The domain can not be modified or purged; it can only be restored. Any other registrar requests to modify or otherwise update the domain will be rejected. The domain will be held in this status for a maximum of 30 calendar days.”

    Som jag förstår det så har Calle sagt upp domänen, och att den kommer att vara låst under 30dagar. Jag hoppas att den blir tillgänglig igen efter det, åtminstone tills avtalet går ut den 21 augusti. Vi var ju så otroligt många som besökte forumet, vi borde ha blivit förvarnade. Har vi tur så är allt bara ett missförstånd. Calle har ägt domänen sedan 21 augusti 2005, kanske kan han sälja den till högstbjudande? Jag ska se om det går att få in en notis i Upsala Tidning eller ngt liknande.

    Vi kämpar vidare! (Snusfri 96 dagar idag)

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 12 totalt)