Popup

Forumsvar skapade

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Popup goes cold turkey #77821
    Popup
    Medlem

    Nu har två veckor passerat och jag är dags för en ny uppdatering. Sammanfattningsvis så känns det som det värsta är över. Men man måste vara på sin vakt hela tiden. Idag lärde jag mig att det känns väldigt jobbigt att sätta sig på tunnelbanan efter två veckors semester utan att snusa. Något liknande händer varje dag. Varje dag uppkommer en situation som för första gången måste hanteras utan snus. Och det kan kännas jobbigt, men då gäller det bara att påminna sig vad man håller på med och varför.

    som svar på: Popup goes cold turkey #77816
    Popup
    Medlem

    Nu har det gått 8 dagar och 13 timmar sedan min sista snus!

    Fysiskt blir det lättare dag för dag men mentalt är det fortfarande upp och ner. Exempelvis sitter jag just nu med toapapper under läppen. Jag började med toapappret igår då snussuget tilltog efter några öl och det hjälper faktiskt.

    Det som oroar mig är att jag klarade första veckan utan några som helst substitut, och nu känns det som utvecklingen går åt fel håll.

    som svar på: Det var ju busenkelt #77329
    Popup
    Medlem

    Mycket intressant inlägg.

    som svar på: Popup goes cold turkey #77814
    Popup
    Medlem

    Nu har det gått mer än tre dagar sedan den sista snusen. Och det känns bättre, men bara lite… Man får ställa in sig på att det kommer vara jobbigt ett bra tag framöver.

    som svar på: Here we go again ! #77826
    Popup
    Medlem

    Lycka till!

    som svar på: Popup goes cold turkey #77810
    Popup
    Medlem

    Tack för kommentarerna det hjälper verkligen!

    Det känns jobbigare än vad jag trodde redan efter 12 timmar. Jag känner mig seg i kroppen och huvudet känns som potatismos. Koncentrationsförmågan finns inte. Tur att det är första dagen på semester…

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)