Here we go again !

Välkommen! Forum Dagbok Here we go again !

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 17 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #73414
    Lillajag
    Medlem

    Nu var det alltså dags igen att göra ett försök att sluta snusa !!

    Är 20 år gammal och har snusat i 5 år.

    Under de senaste två åren så har jag försökt sluta snusa av och till, har alltså inte försökt helhjärtat.

    Men denna gång ska jag verklgien sluta. Tog sista snusen vid 15 tiden idag, och plåster åkte på vid 17 tiden – mest för att förebygga att INTE få något sug.

    Har även ”säkrat” mig själv genom att endast ha Onico hemma och inget annat. Plåster har jag endast i nödfall då jag hällst vill kalra av det utan plåster o annat.

    Vi får se hur det går !

    #77825
    nybrocorner
    Medlem

    Försök klara dig utan nikitin, så går det snabbare…. lycka till…

    #77826
    Popup
    Medlem

    Lycka till!

    #77827
    Lillajag
    Medlem

    Tack !

    Har enadst tagit lite hjälp av ONICO sen 17 tiden igår. Än så länge så går det super bra. Det enda som är är suget efter snus. Men känner mig duktig – 15 timmar har gått!!

    Vi får se hur det går !

    #77828
    nybrocorner
    Medlem

    Det e skittuffa timmar du skall igenom, men tar du inget nikotin så blir det bara dessa 3 4 dygnen med fysisk abstinens… det räcker… för tar du nikotinhjälpmedel så upphör inte abstinensen…

    #77829
    nybrocorner
    Medlem

    Förlåt…. lycka till, du fixar det här… och skulle du ta hjälp av nikotinhjälpmedel så gör det hellre än att ta ett rejält återfall…

    #77830
    Lillajag
    Medlem

    jag vet att om jag använder plåster så kommer det ta längre tid därför har jag inte plåster på mig hela tiden. Utan det åker på om det verkligen är så jobbigt att jag är nära på att gå å köpa snus. Har dock på mig plåster i ca 30 min .

    Nu har det gått 19 th och 20 min och det går fortfarande väldigt bra :)

    Har haft Onico som hjälp och ja jag måste säga att än så länge så har det varit lättare än vad jag trodde. Kanske blir det bakslag i morgon el liknande, eller så kommer det gå lätt som en plätt att sluta :) Hoppas så klart på att det går lätt som en plätt …

    Är rädd för abstinensen o är rädd för att jag sviker mig själv och börjar snusa igen…vill verkligen sluta !!

    #77831

    Lycka till!

    #77832
    Lillajag
    Medlem

    *Tack :) *

    Phu….idag vaknade jag o var genomsvettig. Suget efter snus är nu ganska stort..Har kallsvettats av o till nu sen jag vaknade.. MEN ! Snart har det gått TVÅ hela dagar utan Nikotin :)

    Är det sant att man blir sjuk i samband med att man slutar snusa? Min bror har blivit sjuk de två gångerna han slutade snusa…Undrar bara om det är nån mer som har blivit det ?? Återstår att se.

    #77833
    nybrocorner
    Medlem

    Svettningarna är när nikotinet går ur kroppen… svettades liksom litervis kändes det som… jag misstänker att man e extra nedsatt under avgiftningen och självklart lätt kan bli sjuk,då kroppen jobbar hårt med nikotinet…

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 17 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.