Patrik68

Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Krispaket – start 2 november #75495
    Patrik68
    Medlem

    Inne på vecka 3 nu sen i söndags kväll, har druckit alkohol ett antal ggr utan problem. Ska dock tillägga att jag tuggar Nicotinell, men det verkar vara min grej innan slutfasen (30 års äktenskap med snus)

    . Hang in there!

    som svar på: Andra gången gilt #76301
    Patrik68
    Medlem

    Drack ett par öl i går, i samband med hockey på Hovet. Jag kände inget snussug alls? Skumt :) Nu uppe i 64 snusfria timmar.

    som svar på: Första försöket att sluta snusa #76342
    Patrik68
    Medlem

    Hej! 36 timmar nu, ganska uthärdligt, men otrevlig abstinens med skelande ögon, ilande magmuskler och klåda i hjärnan, men hellre det än snus under läppen. Missade ett möte nu pga pendeltågstrafiken vilket skapar stress, men skit i det! Kämpa på alla!

    som svar på: Andra gången gilt #76296
    Patrik68
    Medlem

    Bra jobbat, men det är så sjukt! Tänk att detta är ett beroende man inte hade från början men oj vad man kämpade för att få det: mådde illa av det, ja tom spydde och det smakade skit, men tufft var det i åtonde klass ;) Nu får man jobba åt andra hållet efter 30 års snusande. Hang in there!

    Patrik68
    Medlem

    Har själv gjort ett antal misslyckade försök utan att ha motivationen under mina 30 snusår, nu känner jag dock att det lilla nikotinäcklet ska bort ur mitt liv. Det är dyrt, man blir en slav som inte drar sig för att nästan förnedra sig själv på alla möjliga sätt. Jag har blivit utan snus i Hamburg, Gran Canaria och i Thailand. Vet inte det varit undermedvetna försök att sluta, men mi uppfinningsrikedom och kamp för att få tag i snus blev nästan sinnessjuka: jaga städerna runt, leta efter översättningar på vad snus heter på andra språk, stoppa in cigaretter under läppen, snusa begagnade snusar om och om igen…Vad får man ut av det? Ja, jag är väl inne på samma spår som Fyrkanten, en sorts livsförhöjande effekt, t ex när man måste koncentrera sig eller få den där lilla guldkanten ovanpå måltiden. Jag har aldrig kommit upp i nån särskilt onormal förbrukning, har i stort sett legat på en dosa om dygnet och i mitt fall portionssnus sen lång tid tillbaka. Kan Fyrkanten sluta utan tvångströja, ja då kan jag också! Jag får snusa, men jag vill inte, för nu räcker det tammefan!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)