Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: 11 år gift med snus, Nu skall vi skiljas. #75952
    mikjan82
    Medlem

    Jäklar dennna tråd påminner lite om när vi fick barn och var på BB. Håll ut lite snart är det över snart släpper det osv. Skönt och läsa att liknande resonemang fungerar på det mesta och troligtvis är det denna peppning man behöver. Ös på nu, själv är man inne på andra veckan och det går hyfsat men tungt såklart efter suget dock känns det klart värt det speciellt då man seglar in på denna sida och ser att det finns fler som kämpar.

    som svar på: Tips och motivation! #76005
    mikjan82
    Medlem

    Grymt DanneSlutar att du har en kompis med lite sköna tips. Hör med han vad han tror om bolag som: Karo Bio, Precise Biometrics, Black Earth Farming och Fingerprint Cards.

    Fan det är inte jättelätt att vara utan prillan men det känns ändå som att abstinensen och suget släpper lite dag för dag. Dock måste man ha i åtanke att minsta felsteg man tar lätt kan leda till att man trillar dit igen. Var på middag igår ch drack en del bira etc. Polarn had två dosar snus som han kontinuerligt använde sig av vilket inte var helt lätt tog dock till några onico för att stilla suget vilket faktiskt funkade bra. Det är extra svårt då man dricker så man borde hålla sig ifrån det en tid också.

    som svar på: Tips och motivation! #76000
    mikjan82
    Medlem

    Tja DanneSlutar, kul att du hakar på och tradar lite aktier. Kollat runt lite och nordnetdirekt.se har lägst courtage 9:- per affär så jag kommer öppna konto där i början på nästa vecka. Jag snusade för ca 30 :-/dag så för mig blir det o sätta in ca 900;- i månaden. Om courtaget är 9;- så kostar varje affär 1% av kapitalet som köpes för det tycker jag är ok. Jag kommer sätta in 900 sista januari o då kommer jag köpa något riktigt högriskbolag. Återkommer med vad det blir men kom gärna med förslag. Vill inte att varje aktie ska vara dyrare än 8:- för jag vill helst köpa minst 100 aktier av något varje månad

    som svar på: Tips och motivation! #75998
    mikjan82
    Medlem

    Hållt upp i fyra dagar nu och jag kan säga att det är inte lätt men denna gång ska det funka känner mig motiverad och känner igen mig i mycket av det som skrives ovan, motiverande att fortsätta då man vet att fler genomlider samma procedur just precis nu. Är pappaledig med en son på 1 år samt har en dotter på 3 år. En del vänner säger att det är lönlöst att försöka sluta när man är pappaledig, men jag tänker om jag gör det nu och tar mig igenom det under pappaledigheten kommer det säkert bli lättare sen när man är tillbaka på jobbet? Hur som helst jag har också tröttnat på allt omkring snusandet, var är dosan? Räcker det tills imorgon osv? Vidare är pengarbiten en stor morot för mig. Pengarna som jag kommer spara genom att inte snusa kommer jag se som pengar jag aldrig kommer ha de närmaste tre åren och därför kommer jag varje månad sätta in dem på avanza och köpa högrisk aktier för dem och göra så i ungefär 3 år. D.v.s de ska placeras i aktier där avkastningen kan bli stor men varje placering är också förknippad med hög risk. Om någon på forumet skulle vilja göra nåt liknande skulle det vara extra kul att ha nån att snacka intressanta placeringr med. Om man förlorar allt kan man ju alltid trösta sig med att pengarna skule man annars snusat bort plus att de snart är tillbaka för man har ju faktiskt slutat nu…

    som svar på: jag håller på att bli galen! hjälp! #75732
    mikjan82
    Medlem

    Hur har det gått kitkat? Slutade själv för två dagar sedan o mår Inge bra, sover inte svettas, lättirretetad osv. Hur blir det efter ca två tre veckor ?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)