Mike

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 48 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Beslutet är taget! #80150
    Mike
    Medlem

    Ja då var det 4 veckor utan nikotin!

    Sömnproblemen är kvar med uppvaknanden några gånger per natt, ibland 5 gånger och ibland bara 2. Har även en känsla av nedstämdhet och tomhetskänsla fortfarande, och detta kommer oftast när man är overksam och börjar fundera på saker. Men de ska väl bli bättre med tiden.

    Tankarna på snus under läppen har blivit färre nu, detta tror jag har att göra med att jag inte tagit någon ersättning alls för snuset tex nikotinfritt snus, ingefära eller bomullstussar. För mig har detta funkat, men jag förstår de som känner att de måste ha det, det var ju mycket tufft de första dagarna.

    Min känsla är nu att det går bättre och bättre dag för dag..

    Kampen går vidare…

     

    som svar på: Beslutet är taget! #80090
    Mike
    Medlem

    Ja trädgårdsarbete kan ge bra träning också, jag har 3800 kvm tomt med gräsmatta, rabatter, växthus och trädgårdsland. Det är avkopplande att hålla på i trädgården ibland, speciellt på våren då allt ska slå ut och komma igång igen….livskvalite kan man kalla det.

    som svar på: Beslutet är taget! #80088
    Mike
    Medlem

    Det var härligt att komma ut i de goa vädret, blev en jogg/gårunda på en timme ca. Utöver den timmen låg jag och njöt på en brygga i solen vid sjön där slingan går.

    Mår faktiskt mycket bättre nu (tillfälligt) efter lite träning och mat, så det är inga tvivel om att motion i olika former hjälper vid snusslutning.

    Ja det är mycket gott att slippa kemisk belöning i någon form Nybro..

    som svar på: Beslutet är taget! #80082
    Mike
    Medlem

    Jo jag håller på att kämpa med mig själv nu att komma igång med träningen igen, men det är något mentalt som motar mig. Innan jag slutade snusa för 19 dagar sedan var jag tvingad att ta ett uppehåll i min styrketräning pga en muskelinflammation i höger skuldra. Skuldran känns bra nu och har gjort så i ca en vecka,så jag har inget som hindrar mig fysiskt att komma igång. Funderar just nu på att slänga på mig träningskläder kasta mig i bilen, köra till ett favoritställe och gå i snabb takt/ jogga…

    Ps. Gott att veta att hinken finns där runt hörnet Perseus

    som svar på: Beslutet är taget! #80066
    Mike
    Medlem

    17 nikotinfria dagar!

    Förutom sömnproblemen tycker jag  att jag börjar känna mig deprimerad och lite likgiltig nu, bara att hoppas att det är tillfälligt. Annars kan det gå några minuter ibland då jag inte tänker på snus, så man kan väl säga att det går lite upp och ner.

    som svar på: Beslutet är taget! #80045
    Mike
    Medlem

    14 nikotinfria dagar idag!

    Detta firar jag med pizza och lösgodis 🙂 Känns mycket bra detta nu, nästa steg att fira blir när jag når en månad.

    Kampen går vidare..

    som svar på: slutar 2013 #80044
    Mike
    Medlem

    Välkommen och Lycka till..

    som svar på: Beslutet är taget! #80013
    Mike
    Medlem

    Välkommen Felicia!

    Låter som du är riktigt taggad för att sluta, och det är  en förutsättning om man ska lyckas med projekt sluta snusa. Jag ska hålla tummarna djävligt hårt från och med Lördag morgon.. Bara läs trådarna här och sug i dig tips och råd och förbered dig på vad som komma skall så blir det lättare att genomlida de första dagarna.. Lycka till

    som svar på: Beslutet är taget! #80011
    Mike
    Medlem

    Jaha 12 dagar snusfri nu då!

    Det är inte så mycket att skriva om tycker jag, dagarna är ganska lika varandra. Man går omkring och är lite småyr hela tiden, lite fumlig och har rejäla sömnstörningar. Men just suget att stoppa in något under läppen har faktiskt avtagit en aning nu tycker jag, ibland kommer det en våg av sug för att lägga in, men det går över ganska fort..och det är ju bra..

    Snart 14 dagar…kampen går vidare!

    som svar på: Att få ordning på sin tillvaro #79960
    Mike
    Medlem

    Låter inte bra det! Bit ihop nu och kämpa vidare, ta du en snus nu så lägger du bara till ångest till hur du mår nu skulle jag tro.

     

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 48 totalt)