Beslutet är taget!

Välkommen! Forum Dagbok Beslutet är taget!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 99 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #79754
    Mike
    Medlem

    Ja! Då var beslutet taget att sluta snusa efter ganska exakt 30 års snusande. På fredag eftermiddag  2013-04- 12 ska sista prisen ut ”då är sista dosan slut i den förhoppningsvis sista stocken i min ägo”. Jag har efter att läst detta forum ett antal gånger kommit fram till att välja den tuffa linjen och sluta tvärt, det verkar  vara det som funkar bäst för de flesta som lyckas. Har en känsla av att det kan vara bra att skriva lite här, få stöttning och råd av de som vet vad det handlar om att sluta med denna onödiga drog. / Micke

    #79755

    Välkommen och grattis till ett bra beslut! Skriv av dig här när det börjar kännas mysko. Så dåligt du kommer att må de första tio dagarna är en fingervisning om hur bra du kommer att må de nästkommande 10 åren utan nikotin

    #79756
    nybrocorner
    Medlem

    Grattis Micke…. och välkommen till oss…. en tuff verklighet väntar dig…. och vi är med dig….

    #79758
    Ziiid
    Medlem

    Hej Micke. Jag heter Ziiid och är nikotinist. Om du ser snuset för vad det faktiskt är – en DROG som du är svårt beroende av – tror jag det blir lättare att sluta.

    Lycka till med din resa mot ett drogfritt liv.

    #79761
    Motivation
    Medlem

    Hej Micke,

    smart beslut. Lycka till.

    #79776
    Mike
    Medlem

    Hej alla! Tack ska ni ha för råden och lyckönskningarna. Konstigt nog ser jag fram emot fredag, ska bli intressant att testa sig själv.

    #79779
    kusken
    Medlem

    JUST DO IT..

    #79780
    REB
    Medlem

    Intressant är ordet, Mike! Välkommen till en berg- och dalbanefärd som varar länge, blir en helt unik livsupplevelse och som dessutom inte bara är gratis utan går på plus ekonomiskt. Läs och skriv här på forumet. Ingen annan stans hittar du så många som VERKLIGEN vet hur det är! Du klarar det, men det är INTE lättare än du tror, bara konstigare än du tror… Kör! Vi fixar stödet som behövs.

    #79782
    Anonym
    Inaktiv

    Välkommen Micke och grattis till ditt beslut! Det här blir ditt livs resa. Lycka till!

    #79784
    cheaptrick
    Medlem

    Bit ihop Mike! Här finns stöd så det räcker och blir över. När det känns tufft, och det kommer det göra, så kom hit. Det har jag gjort. Och jag har gjort så i 66 dagar nu.

    /Cheaptrick

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 99 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.