Micke69

Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #74257
    Micke69
    Medlem

    Micke 41 år

    Snusat i 25 år

    Snusfri 340 dygn

    Nikotinfri 340 dygn

    kom igen allihop håll ut!

    som svar på: förstagångslutare #73945
    Micke69
    Medlem

    Det är tufftt som bara den speciellt i början och räkna med att det håller på ett bra tag med lättare och tyngre perioder, ge inte upp bara. Det kommer att bli bättre framöver det lovar jag men det tar tid.

    Se till att träna, ät frukt, drick vatten, gå ut och gå promenader och aktivera dig så mycket som möjligt

    som svar på: det nya livet har börjat #73860
    Micke69
    Medlem

    Det håller på i ett par månader med olika symptom, den första perioden är det som du beskriver svettningar, iskalla händer, huvudvärk m.m. Det släpper om några veckor, sedan kom jag in i en period då det blev psykiskt man kände saknad och tomhet ingenting var roligt men även det gick över efter ett tag. Räkna med att det tar lite tid och ge inte upp, det känns fruktansvärt tufft periodvis.

    som svar på: 6:e dagen utan snus.. #73951
    Micke69
    Medlem

    Det känns som det blir jobbigare och jobbigare den första perioden, men det vänder! det lovar jag. Häng i bara, men räkna med att det håller på i ett par månader, det gjorde det för mig i alla fall. Har varit utan snus i 10 månader (imorgon) och får fortfarande sug ibland men det kommer väldigt sällan numera.

    som svar på: spyr av nicorette…överdos?? #73931
    Micke69
    Medlem

    Lägg av med allt som har med nikotin att göra, ni lurar bara kroppen. Se till att ta tjuren vid hornen och avstå nikotinet helt. Det är tufft som sjutton speciellt i början men det blir bara bättre och bättre. Kör hårt!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)