spyr av nicorette…överdos??

Välkommen! Forum Allmänt spyr av nicorette…överdos??

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68201
    annakonda
    Medlem

    Har varit snusfri i 5 dagar nu, jippi. Kör nicotinplåster + tuggummi vilket vårdcentralens sluta-snusa-tant rekommenderade. Min man slutade samma dag, fast utan nico-hjälp. Undrar om det blir skilsmässa snart, haha! Sa å honom att ta ett plåster eller hålla sig hemifrån…det slutade med att han tog ett plåster. :) Mycket mer harmoniskt.

    Abstinensen tar över ibland och jag har överdoserat nico-hjälpen och spytt som fan… Men jag har inte snusat, gått ner 0,5kg och mitt tandkött håller på att läka! Nu kan jag borsta tänderna och äta stark mat utan att det gör sjukt ont.

    Är hur fluffig som helst i huvet och har galna drömmar. Snälla säg att det blir bättre….

    #73929
    Snusmupp
    Medlem

    Jepp det blir bättre, mycket bättre! Det tar bara lite tid. Jag trappade ner och reducerade kraftigt under 44 dagar innan jag slopade substituten och jag upplever inte några större problem att vara utan allt som allt (läs 44+0 i forumet)

    Många rekommenderar att slänga dosan direkt och det är väl det bästa om man har förutsättningarna för det. I mitt fall funkade det inte men jag önskar att det hade gått. Jag upplever att det viktigaste är motivation och disciplin. Skall man trappa ner är det verkligen viktigt med självdisciplineringen och sätta mål så man inte byter ett beroende mot ett annat. Har man inte den blir det svårt.

    Själv mådde jag riktigt dåligt första veckan. Andra veckan dåligt och tredje veckan fördj**ligt! Men nu känns det helt ok igen! Får säkert en jätte dipp inom fjorton dagar men får ta det då.

    Det enda man behöver göra är att vänta ut tiden så går dagarna av sig självt. Träna mycket är ett tips. Lycka till och kör hårt!

    #73930
    henkeohenke
    Keymaster

    Anakonda, det kanske redan har blivit bättre men annars så skulle jag köra vanliga tuggummin istället om jag var du. Då kan man ju överdosera utan problem. Verkar som ett konstigt tips av vårdcentralen eftersom det verkar finnas väldigt lite belägg för att nikotinhjälpmedel är så effektiva för snusare. Men det är nog väldigt individuellt. Hoppas det blivit bättre som sagt!

    #73931
    Micke69
    Medlem

    Lägg av med allt som har med nikotin att göra, ni lurar bara kroppen. Se till att ta tjuren vid hornen och avstå nikotinet helt. Det är tufft som sjutton speciellt i början men det blir bara bättre och bättre. Kör hårt!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.