det nya livet har börjat

Välkommen! Forum Allmänt det nya livet har börjat

Etiketter: 

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68194
    sara
    Medlem

    Fattade beslutet att sluta för ca 5 minuter sedan. Det är tredje gången jag provar. Som längst höll jag upp i 7 månader men då använde jag nikotinhjälpmedel, som jag var fullständigt beroende av (tuggumin) . Den här gången ska jag lägga av med nikotin helt. Mitt blodtryck har börjat springa iväg (140/94). Misstänker att det har med snuset att göra. Någon annan som har samma erfarenhet?

    #73858
    orso
    Medlem

    Nikotinet, försämrar/sätter ur spel, kroppens egen förmåga att upprätthålla homeostas (balans). Antagligen jobbar dina ärtor till lungor till bristninggränsen för att syresätta blodet, så att ditt hjärta kan få ro. Sluta med rökandet och lägg om din livsstil.

    #73859
    gredos
    Medlem

    Har hållt upp i 6 dagar nu. Men det e nu det börjar bli riktigt jobbigt. Svettningar, iskalla händer, huvudvärk med mera.. När vänder det?

    #73860
    Micke69
    Medlem

    Det håller på i ett par månader med olika symptom, den första perioden är det som du beskriver svettningar, iskalla händer, huvudvärk m.m. Det släpper om några veckor, sedan kom jag in i en period då det blev psykiskt man kände saknad och tomhet ingenting var roligt men även det gick över efter ett tag. Räkna med att det tar lite tid och ge inte upp, det känns fruktansvärt tufft periodvis.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.