makahan

Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #74351
    makahan
    Medlem

    Man

    42 år

    Började snusa vid 15 år

    Snusade 2 dosor Skruf stark portion om dagen innan jag la av (5 prillor åt gången)

    Snusfri i 20 dagar (plåster, ca 5 nik tugg dag)

    Klarade de första 2 veckorna bra men nu känns det värre än nånsin så jag gick med här.

    Majoriteten av alla snusår Ettan lös.

    som svar på: Fick ett infall idag… #76212
    makahan
    Medlem

    Det finns nåt nytt icke-nikotin snus som heter kickup eller nåt. Finns i en massa varianter men original är bäst. Borde veta namnet men när jag köpt det nu under de tre veckor jag klarat så suktar jag så mycket efter riktigt snus att jag bara håller upp dosan jag har på statoil eller var jag nu hamnar …

    Jag har tidigare misslyckats med sluta tvärt så nu kör jag plåster och ca 5 niktugg om dagen. 3 veckor i morrn men de här sista dagarna har varit ett h-vete och jag som trodde jag kommit nånvart :)

    makahan
    Medlem

    Jag är imorgon 3 veckor snusfri. Fast jag kör nikotinplåster och nikotintuggummi ca 5 om dan. Har snusat i 25 år med och grymt mycket dessutom. 5-6 påsar åt gången eller grymt stora lösprillor.

    Har inte sovit gott en dag sedan jag slutade. Drömmer action-drömmar och vaknar helt svettig varje halvtimme. Inatt så låg en till jag bredvid i sängen och jag sa till mig själv att nu måste du fan somna om innan du blir knäpp på riktigt :)

    1a veckan hemsk, 2a bättre, trodde nu 3dje skulle bli bättre men den är fan värst. Så att skriva här är nog min sista utväg tror jag.

    Lidande görs bäst tillsammans ;)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)