Freddan80

Forumsvar skapade

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar på: Micke_66 #83237
  Freddan80
  Medlem

  Lycka till Micke och förhoppningsvis en glad midsommar till dig med, fast det är ju ett tag kvar.

  som svar på: Nu är det dax för mig att sluta! #83235
  Freddan80
  Medlem

  104 timmar snusfri!

  Hej allesammans. Jag har nu klarat över en halv vecka men imorgon kommer min första ordentliga prövning, vi ska på After Work med jobbet och min position kräver att jag följer med dock kommer den att bli alkoholfri för annars vet jag att det kommer att gå för mig som det gått för så många andra som nyligen slutat med nikotinet.

  Sen igår har jag hamnat i någon sorts depression, de riktigt starka abstinensbesvären är borta eller i alla fall mindre återkommande men jag känner mig så ensam, min sambo sitter bredvid mig i soffan och ändå känner jag mig helt och hållet övergiven. Denna känsla är på sätt och vis svårare och jobbigare än vad den riktigt svåra abstinensen någonsin var, bland annat för att jag har en olycksbådande känsla att detta kommer att bli mycket långvarigt, kanske till och med månader. Jag behöver sömn!!!

  • Det här svaret redigerades för 10 år sedan av Freddan80.
  som svar på: Livet utan General #83224
  Freddan80
  Medlem

  I och för sig har jag bara vart snusfri i 3 dygn men hittills har i alla fall sömnen inte blivit bättre men troligen blir det bättre när avgiftning är avklarad.

  Såg ditt svar i min dagbok, även jag har gastat ut en del otrevligheter mot folk men nu försöker jag bita mig i tungan (till och från blöder den), jag vill gärna ha nära och kära kvar även efter jag gjort upp med mitt beroende av nikotin och som jag betedde mig den första dagen får jag inte göra.

  som svar på: Nu är det dax för mig att sluta! #83223
  Freddan80
  Medlem

  Hej allesammans, tack för de stöttande orden.

  Snart snusfri i 3 dygn känner mig något stabilare i suget, inga katastrofsug länge utan mera ett konstant sug och en lättare ångestkänsla, känns som något hemskt kommer hända men det är bara hjärnan som spökar för att den vill att jag ska bolla upp och smäcka in men icke sa nicke.

  Mitt illamående har jag i alla fall kommit över, jag har haft mycket svårt att få i mig mat de senaste dagarna och det handlade troligen om blodtrycksfall och jag försöker få i mig en macka var tredje timme för att håla blodsockret uppe.

  som svar på: Micke_66 #83213
  Freddan80
  Medlem

  Lycka till Micke, hoppas att allt går bra och du lyckas hålla nikotinet på avstånd.

  som svar på: Nu är det dax för mig att sluta! #83211
  Freddan80
  Medlem

  49 timmar snusfri.

  Mötet gick bra, jag förklarade min situation och erhöll viss förståelse även om jag stundtals kände en viss frustration från mig beställares sida när min uppmärksamhet då och då försvann helt. Just nu känns det lite bättre men känner en vid rädsla för nästa utbrott av tyngre abstinens, mådde riktigt dåligt där under några timmar och fick hänga över porslinet ett tag.

  • Det här svaret redigerades för 10 år sedan av Freddan80.
  som svar på: Nu är det dax för mig att sluta! #83210
  Freddan80
  Medlem

  46 timmar snusfri.

  Fan, abstinens värre än någonsin, mår illa och vill kräkas. Grymt varmt på kontoret, hatar denna jävla skitvärme som aldrig vill ta slut. Ska åka och titta på ett arbete hos en stor kund till mig, hoppas att jag klarar detta, kan knappt hålla en konversation igen, helt plötsligt är det som jag flyger iväg och illamåendet bara slår ner i mig som en sjunkbomb.

  Om 3 månader ska jag läsa detta, förhoppningsvis kan jag då minnas vad jag gick igenom så att jag aldrig någonsin mera tror att en prilla eller cigg gör nog inget!

  som svar på: Nu är det dax för mig att sluta! #83209
  Freddan80
  Medlem

  Liten uppdatering för mig själv.

  42 timmar att det gått nu, vill inbilla mig att det börjar gå lättare och synapserna börjar kopplas ihop igen. Använder fortfarande Onico och vet att när även det tas bort kommer abstinens återkomma men den är ju egentligen enbart en abstrakt påhittad abstinens, den handlar inte om nikotinet utan enbart hjärnspöken som vill jävlas med mig.

  Sov sådär inatt, vaknade ett flertal ggr. men fick iaf några timmar sömn till skillnad från mig första snusfria natt, avgiftning blir inte lättare utan sömn så jag försökte tvinga mig till att ligga kvar trots obehagskänslorna och till slut somnade jag.

  Jag kommer att vinna!!!

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)