Livet utan General

Välkommen! Forum Dagbok Livet utan General

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #83202
  Leo
  Medlem

  Hej,

  Nu är det dags att sluta.

  Börjat få lite problem med för hög puls och svårigheter att sova, vilket jag skyller på snusandet varför jag nu lägger det på hyllan.

  Någon som upplevt att pulsen och sömnen blir bättre av att lägga av med nikotin?

  #83203
  nybrocorner
  Medlem

  När väl den första tiden av panik och abstines lagt sig… så var det otroligt att få uppleva hur värmen spred sig i kroppen, hur vilopulsen blev lägre och jämnare… och att man kunde sova en hel natt utan att vakna för att snusa… jag blev otroligt kvällstrött men vaknade tidigt, fast utsövd på mornarna… idag 2 år efter har mycket normaliserats… men jag har en otroligt låg och jämn puls… och njuter av sömnen…
  Välkommen…

  #83204
  Leo
  Medlem

  Tack för din kommentar nybrocorner, vad skönt att höra – det låter som att det varit en riktig vinst för dig att lägga snuset på hyllan grattis!

  Det känns helt OK idag, fortfarande lite ”full”-känsla kvar. Jävligt förbannad på idioter i allmänhet stundtals. Undrar om det kommer att vara kvar, temperamentet särskillt länge får hoppas att kärringen står ut där hemma.

  #83205
  nybrocorner
  Medlem

  Snuset har i många situationer varit en krockkudde för dej, nu släpper du fram ditt äkta jag… lejonet(leo) inom dej… det gäller för dej att på allvar möta en ny odrogad personlighet… och det kommer att bli en del frustration och aggression… var beredd på det… under en ganska lång tid…
  Men tänk såhär… hur mådde du när du la in en lös feting istället för att reagera… när du bara använde snuset som krockkudde mentalt i livet…

  Nej fram för lite mer rytande från din sida… det mår du bra av…

  #83220
  martin_1
  Medlem

  Jag tycker jag sover bättre… Pulsen vet jag inte. Lycka till!

  #83224
  Freddan80
  Medlem

  I och för sig har jag bara vart snusfri i 3 dygn men hittills har i alla fall sömnen inte blivit bättre men troligen blir det bättre när avgiftning är avklarad.

  Såg ditt svar i min dagbok, även jag har gastat ut en del otrevligheter mot folk men nu försöker jag bita mig i tungan (till och från blöder den), jag vill gärna ha nära och kära kvar även efter jag gjort upp med mitt beroende av nikotin och som jag betedde mig den första dagen får jag inte göra.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.