Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 25 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #81639
    AndersI
    Medlem

    Anders snart 50
    Snusade i 34 år
    Snusfri 440 dagar

    • Det här svaret redigerades för 10 år, 5 månader sedan av .
    som svar på: Det börjar bli tungt nu #81638
    AndersI
    Medlem

    Kör på det funkar till slut!!!!

    som svar på: Grov snus slut för alltid #78111
    AndersI
    Medlem

    Gott Nytt År! 4 månader utan snus :D

    som svar på: Grov snus slut för alltid #78109
    AndersI
    Medlem

    Är nu inne på min 43 dag utan snus. Det känns bara bra, men visst tänker jag på snus då och då. Måste säga att det blir mer sällan vilket är skönt samt att jag inte behöver så mycket tuggummi längre.

    Nej, det är som du skriver, en gång nikotinist alltid nikotinist, men man kan vara aktiv eller fd. Jag väljer fd i det här fallet.

    Maten smakar ju också mycket bättre nu än tidigare :D

    som svar på: Kan pt:n bli räddningen? #78015
    AndersI
    Medlem

    Kör hårt, vi är många som kämpar :D

    som svar på: Grov snus slut för alltid #78107
    AndersI
    Medlem

    Hej och hopp :D. Är inne på dag 23 utan snus!!!! Det känns bara fint och tänker som sagt bara mindre och mindre på skiten…. Till helgen far jag utomlands så då finns det heller inte att få tag på.

    Frågan är? Gör vi alla bara ett uppehåll :( eller kommer vi att klara detta för alltid :D? För alltid hoppas jag :-)

    som svar på: Grov snus slut för alltid #78105
    AndersI
    Medlem

    Inne på 15:e dagen och ytterligare en helg utan snus. Det gick otroligt bra ska jag säga. Tänkte väldigt lite på snus under hela helgen. Undrar om jag har kommit en bra bit på väg eller om det är nåt som lurar bakom hörnet?

    som svar på: Grov snus slut för alltid #78104
    AndersI
    Medlem

    Tack för det tipset, ja alkohol gör att man längtar mer efter snus. Men i mitt fall är det svårt att äta en god köttbit eller god fisk utan att dricka ett glas vin. Så jag får hålla ut så gott det går.

    Är inne på 12 dagen utan snus :D och det känns bara fint. Nu kör vi hårt! Tänker mindre och mindre på snus för varje dag som går. Dricker mycket vatten och tränar hårt. Det blir lite tuggummi också då och då. Men allt detta är bättre än snus.

    Det ända negativa med att sluta snusa är väl att man går upp i vikt. Men det får man ta. Är nästan konstant sugen på något att äta, och godisskålen är livsfarlig.

    Kämpa på alla tappra, vi vinner över snuset! :D

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #74411
    AndersI
    Medlem

    Är inne på 12:e dagen och det känns bara fint :-) Tänker mindre och mindre på snus. Nu laddar jag för ytterligare en helg utan snus.

    som svar på: Grov snus slut för alltid #78101
    AndersI
    Medlem

    Är nu inne på 8:e dagen som snusfri. Jag måste säga att det är härligt att arbetsveckan är här igen. Jag tänkter inte lika mycket på snus när jag är på jobbet som när jag är hemma. Dessutom är det inte alls enkelt att inte tänka på snus när man äter gott och dricker ett glas vin. Efter en sådan måltid är snuset väldigt gott! Men helgen klarade jag väldigt bra måste jag säga, dock uttryckte jag min längtan efter snus ett antal gånger. Bäst av allt är att träna, så det blev mycket cykling i helgen.

    Nu drar jag igån en ny vecka utan snus! Så himla skönt att slippa skiten ärligt talat. Frågan är bara när man slutar tänka på snus? Kommer den dagen?????

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 25 totalt)