Grov snus slut för alltid

Välkommen! Forum Dagbok Grov snus slut för alltid

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 20 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #73461
    AndersI
    Medlem

    Är nu inne på andra dagen som snusfri. Det känns bara fint, men det var jobbigt i går kväll. Då fick jag kämpa mycket och det blev lite godis vilket inte alls är bra. Men i och med att jag tränar ganska mycket så ska det här nog gå vägen den här gången. 3:e gången gill ska jag väl tillägga.

    Återkommer i morogon om status.

    #78094
    Flatpicker
    Medlem

    Klarar man att sluta snusa kan man klara av vad som helst. Du kommer att stöta på enorma motgångar en tid framöver men det du ska veta är att det garanterat kommer att bli bättre. När det fysiska släppt kommer din hjärna att spela dig fasansfulla spratt. Lyssna inte på den! Förbered dig på att du kommer få mörka tankar titt som tätt. Rid ut stormen. Vi är många som har lyckats och det kommer även du att göra!

    #78095
    AndersI
    Medlem

    Tack så mycket för stödet! Det kommer och går liksom. Ibland vill jag bara skita i det o köpa en dosa. Det är ju så gott!!!!

    Men aldrig mer säger jag då. Nu har jag bestämt mig, det får vara slut med det här dumma snusandet som bara kostar en massa pengar och förstör hälsan. Hur dum får man va???? SLUTA SKA JAG!!!

    #78096
    nybrocorner
    Medlem

    Härligt… gött att se din kamp…lycka till, vi finns här…

    #78097
    USA
    Medlem

    Kämpa på, det går även om det är jobbigt !

    #78098
    AndersI
    Medlem

    Gick bra igår kväll!!! Tack vare träning och läxläsning och annat pyssel. Värst är kvällarna när det inte finns så mycket att göra, då kommer suget….

    Men jag ska fixa detta!!! Tack än en gång för allt stöd!

    #78099
    AndersI
    Medlem

    4:e dagen som snusfri. Oj!! Det börjar faktiskt kännas lite bättre om än bara lite. Tänker väldigt ofta på snus och hur gott det skulle vara, men NEJ det blir inte något mer snusande för mig.

    Helgen får nog bli den stora prövningen! Återkommer och säger hur den varit.

    #78100
    AndersI
    Medlem

    6:e dagen som snusfri. Men nu har jag ätit gott och dricker lite vin. Fy fan vad tråkigt det är när jag inte kan ta en snus efter maten!!!! En snus förhöjer allt så oerhört mycket, det är bara vi snusare som fattar detta…. eller????

    Jag ska inte snusa mer så jag får kämpa på så gott det går! Nu är det bara vin som gäller och inget snus. suck…..

    #78101
    AndersI
    Medlem

    Är nu inne på 8:e dagen som snusfri. Jag måste säga att det är härligt att arbetsveckan är här igen. Jag tänkter inte lika mycket på snus när jag är på jobbet som när jag är hemma. Dessutom är det inte alls enkelt att inte tänka på snus när man äter gott och dricker ett glas vin. Efter en sådan måltid är snuset väldigt gott! Men helgen klarade jag väldigt bra måste jag säga, dock uttryckte jag min längtan efter snus ett antal gånger. Bäst av allt är att träna, så det blev mycket cykling i helgen.

    Nu drar jag igån en ny vecka utan snus! Så himla skönt att slippa skiten ärligt talat. Frågan är bara när man slutar tänka på snus? Kommer den dagen?????

    #78102
    nybrocorner
    Medlem

    Tips… Dra ner, eller slippa alkoholen helt ett par månader… Det är en ful bov med suget och omdömet….

    Jag firar snart 3 månader och jag upplever dagligt sug… Och snustankar… Men det vanliga e att det lägger sig… Och att man hittar en normalnivå… Lycka till… En vecka går fort…

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 20 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.