Anders P

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 77 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Det Ska Gå! #89487
    Anders P
    Medlem

    Vid sådana här tillfällen är det ju bra att du har tråden att kika på. Det finns ju några stycken här på forumet som också kan intyga att sådant här verkar vara helt normalt. Många har ju börjat igen efter 1, 2, 3 och ja ännu fler år och just på det sättet som du beskriver. Hörde på radion för några dagar sedan att sluta snusa/röka är inget qvickfix utan det är en livslång kamp att hålla sig ren ifrån det. Precis som vilken annan drog som helst. Fördelen är att det blir längre mellan gångerna men släpp aldrig aldrig guarden någonsin! Du har kommit så här långt och då är det absolut ingen idé att börja med skiten igen. Eller hur?
    Det kan komma sånna perioder en bra bit framöver är jag rädd. Var på din vakt bara så kommer det att gå bra.

    som svar på: Lägga av snuset #89476
    Anders P
    Medlem

    Martinb, vet du vad? Ryck upp dig nu! Vart vill du? Hur ska du nå dit? Se till att spotta ut skölj munnen och stoppa inte in något igen. Jag vet att du kommer att fixa detta för du är en riktig krigare. Jobba på bara!

    som svar på: Fy f*n #89475
    Anders P
    Medlem

    Ja du Jimmyg om man visste varför då skulle nog fler, precis som DU, klara av att sluta. Ett jättegrattis till dig och din vinst. Fortsätt på den inslagna vägen. Det tar nog dock ett tag till att bli helt fri men du är på riktigt god väg och kommer att fixa det. Snart ett år för böveln. När det första året har gått så rullar andra året på och sedan är det bara att fortsätta. Än en gång GRATTIS till ett väl utfört arbete.

    som svar på: Äntligen har jag tagit mitt förnuft tillfånga #89456
    Anders P
    Medlem

    Jaha då var det så att äntligen har det gått ett helt år utan nikotin. Trodde faktiskt för 13 14 månader sedan att det aldrig skulle hända men plötsligt en dag blev jag klar med tanken att bli fri och plötsligt händer det. Och jag är så fruktansvärt lycklig över att jag äntligen är helt fri. Detta är verkligen det bästa beslutet som jag någonsin tagit. Att bli fri från SM och vara fri att göra vad JAG VILL utan att vara beroende av någon hemsk drog som ska bestämma över hur jag ska klara dagen.
    Ni som har kommit längre än mig förstår det och ni som är i. Örjan av kampen FORTSÄTT JOBBA!! Det är så grymt. Ärt det!! Atendaste minut av kamp är värt det. Jag är äntligen fri och kan bara njuta resten av livet över att vara fri.
    Kram på er där ute alla krigare. Ge inte upp. Har ni klarat tre dagar fixar ni tio. Har ni fixat tio då löser. I en månad. Löser ni en månad så är det i gen idé att slänga in handduken utan då är det bara att fortsätta kampen hela vägen, för inte vill. I i det läget Göta om den första veckan? Nej spotta ut snuset skölj munnen och stoppa inte in något igen. Tjats the way!

    som svar på: Äntligen har jag tagit mitt förnuft tillfånga #89417
    Anders P
    Medlem

    Nu var det riktigt länge sedan jag skrev här på forumet. Just nu är jag nog mest intresserad av att se när det slår över till mer än 1 år! Kan bara säga att det är sjuuuukt nära nu, och JA JAG HAR SLUTAT MED NIKOTIN, vågar jag nog faktiskt påstå nu. Och det är fett värt det.
    Lycka till alla kämpade därute.

    som svar på: En gång för alla #88728
    Anders P
    Medlem

    Helt otroligt vad tiden går. Snart 150 dagar för mig och jag lovar de ska bara bli fler och fler dagar som jag håller mig ren och snygg för nu är det verkligen i gen idé att börja om. Ni där ute som precis startat Er resa tappa inte fokus för jag lovar att när ni kommit en bit på vägen så vill ni bara vara fria resten av ert liv. Det kan låta klyschigt men det är sant. När det har gått 145 dagar så kan jag bara inte låta detta vara ogjort för jag sover så mycket bättre än tidigare. Jag lever sundareoch lyckligare än på många många år. Detta gör ju att min familj mår så mycket bättre och jag lovar att allt detta arbete man lägger ner den första tiden är så mycket värd att du efter en tid på 145 dagar absolut i te vill börja om från noll igen.
    Fortsätt kämpa därute vi ska alla bli fria!

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #88615
    Anders P
    Medlem

    Riktigt riktigt sant LinaMie. En enda snus bort men du har ju fixat det svåra nu är det bara det lätta kvar och det är så skönt att vara fri. Lycka till. Om åtta månader har jag passerat året!

    som svar på: Nu är det dags! #88565
    Anders P
    Medlem

    Bra jobbat ElKa till 200. Måste vara skönt att ha börjat andra halvan på första året. Du är fantastiskt duktig.

    som svar på: En gång för alla #88562
    Anders P
    Medlem

    Stort Grattis Mumintrollet till 300 hela dagar. Se nu till att fortsätt på detta vis så jag slipper komma ikapp dig.

    som svar på: Hjälp. Hur ska detta gå? #88478
    Anders P
    Medlem

    Hördu Hanna100 det här fixar du. Har du klarat 8dagar fixar du 9 och sedan 10. Ajax har som eget mål att aldrig börja igen. Det låter som en klyscha men nu har det gått över ett hundra dagar.. Finns absolut ingen möjlighet att jag ska börja igen. Du, Hanna100, du ska vara med mig.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 77 totalt)