Fy f*n

Välkommen! Forum Dagbok Fy f*n

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 37 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #87783
    Jimmyg
    Medlem

    Det hela började i måndags morse efter den nattliga turen med att värma en flaska välling till dottern. Sätta mig tillrätta i tv-soffan baka en snus medans dottern somnar till med vällingen inhögsta högg. Men inte i måndags?!? Jag fattade inte riktigt själv av hur det kom sig men som vanligt upp på morgonen, välling, soffan och mosade mig en snus. Men tänkte att jag kunde vänta en timma och slängde den nymosade.
    Timmarna gick och för varje försök att ta fram dosan och baka sig en pris så gick tankarna – en timma till kan jag skjuta på det. Har Hållt på sådär nu i 2 dagar och 12 timmar ungefär. Nu börjar livet kännas mörkt. Har gått bra tills nu! Ush! Ska ta mig igenom detta då jag vägrar gå 2 och 1/2 dag utan snus till ingen nytta!
    Får ta mig i kragen och koncentrera mig på annat. Men skönt att vädra lite i text.

    Fy f*m.

    #87784
    Sorgen
    Medlem

    Starkt om du plötsligt utan förberedande motivations-pepp och sånt helt tvärt slutar efter att ha snusat lös-snus! Klarar du det lovar jag att skicka nått fint till dig efter 90 dagar! 🙂 10 trisslotter får du om du klarar 90 dagar utan återfall 🙂

    #87785
    irenpanik
    Medlem

    Imponerande! 🙂 Kämpa på, så blir det lättare igen till slut!

    #87788
    Jimmyg
    Medlem

    Tack sorgen! Om sanningen ska fram så blandade jag c:a 50/50 med lös och portion. Dock så startade i princip alla dagar med en lite mosad snus. Så påståendet att gå från lös till 0% stämmer bara delvis :).
    Har nu inte snusat på 3 dygn och några timmar och det mörka hängiga humöret som drog in igår kväll är helt borta. Har inte haft såhär lite sug någonsin tror jag, vilket känns skit bra!
    Sedan ang. Triss lotter är jag tacksam, men kommer aldrig kunna ta emot av en främling på internet. Nej vi kan göra en deal att när du passerat 90 dagar (vilket är djupt imponerande, all respekt till det) så köper du ett gäng lotter och redovisar vinst resultatet här. När/om jag hamnar i samma position, köper jag mina egna ligger samma antal och skryter över eventuella vinster. Känns mer fair!

    Ang. Återfall kommer det ett sådant är det kört. Jag kan inte ha kakan och äta den med. Är en väldigt svag människa på det viset tyvärr, men jag är j*vligt envis 😀

    #87789
    Jimmyg
    Medlem

    Tack irenepanik!
    respelt till 3v!!! Har du räknat på hur mycket kr och ören du sparat på att inte köpa snus? 🙂

    #87795
    Vante Ante
    Medlem

    Grattiz Jimmyq Du har tagit bästa beslutet
    för dig själv på länge.

    Taktiken; Envishet kommer Du hur långt som helst på.
    Titta på mig 😉

    Kämpa gott/
    Vante Ante

    #87805
    irenpanik
    Medlem

    Inte riktigt 3v än men imorgon efter jobbet! 🙂 Har inte tjänat ett öre än, haha! Om man räknar hur mycket annat jag lägger pengar på pga snusstoppet. Men normalt sett hade jag spenderat ca 1000kr på snus under dessa 20 dagar, skrämmamde tanke!
    För mig är pengarna en väldigt liten del i motivationen, man har en tendens att hitta nya hål att ösa pengar i så småningom ändå.

    Lycka till och kämpa på!

    #87810
    Jimmyg
    Medlem

    Tack vante ante! Jag är bara i startgroparna och envisheten kommer väl sättas på prov under de närmsta 100 dagarna vad jag förstått! Men ska kämpa! 100 timmar snart vilket känns bättre ön att säga 4 dygn + några timmar 🙂

    #87811
    Jimmyg
    Medlem

    Irenepanik: hehe jag tror det generellt sett är svårt att tjäna pengar på en utgift? Men vad vet jag.
    Jag har en app där jag skrivit in förbrukning och pris, den visar 280 sparande kr i skrivande stund, det tror jag dock inte på jag dricker redbull och käkar kakor för minst 150kr /dygnet dessa första dagarna! Men det är väl ganska normalt beteende, ersätts snuset med annan skit. Iaf ett tag.
    Har köpt mig en dosa onico, om suget skulle bli för starkt. Men har inte öppnat den ännu, det är en trygghet att ha den i fickan än så länge men vill inte ersätts ett beroende med ett annat.
    100 timmar utan snus! En milstolpe för mig! Nu siktar jag på veckan! Peppa!

    #87815
    Vante Ante
    Medlem

    Äntligen fredag 🙂

    Håll i & Kriga vidare Jimmyq
    Jag tror på Dig.

    Vante Ante

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 37 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.