Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Känslodämparna flyttar ut #78329
    Tonebringer
    Medlem

    En slagen man går ur striden. Föll tyvärr offer för abstinenspressen. Som vanligt var man kanske överambitiös och skulle sluta med allt som man är missnöjd med. Funkade inte så bra. Blev helt fel, gick inte att prata med folk, svinjobbigt att bara köpa frimärken.

    Tryckte i mig en massa onyttigheter och kunde inte sköta studier och familj alls.

    Man känner sig lite som en svikare nu, när man fått pepp och stöd från folk. Är tacksam för allt detta! Ni som klarat att sluta, ni är fantastiska!! Önskar er verkligen lycka till i fortsättningen! För egen del hugger jag tag i midjemåttet och fortsatt nedtrappning av min medicin. Den värsta kampen får vänta. Just nu får jag acceptera den delen hos mig.

    Lycka till allihopa!!

    som svar på: Känslodämparna flyttar ut #78326
    Tonebringer
    Medlem

    Tack för era svar! Intressant och inspirerande att läsa vad ni har att säga!

    Så hur har det gått?

    Still going strong, detta är andra dagen utan snus. Men den tredje har jag för mig brukar vara lite jobbigare. Har gått tämligen lätt i starten. Men nu efter kvällsmaten blev det superabstinens med extrem irritation. Nu har det dock som tur är gått över. Har blivit en del chips och glass istället för snuset – Men why not så här i början, så länge inget snus åker in. När suget kommer försöker jag att bara uppmärksamma att suget är där, utan att värdera känslan. Istället är det spännande att undersöka hur den ”nya” kroppen och det nya livet känns. Det känns liksom annorlunda, kan inte sätta fingret på det. Har under flera år velat göra häftiga förändringar, arbeta med personlig utveckling och så. I backspegeln ser jag att jag mest satt och planerade och funderade. Därför känner jag mig ”levande” när jag slutar med snuset. Känner att jag PÅ RIKTIGT gör något konkret och nytt i livet, som pressar mig till personlig utveckling.

    Skulle kunna skriva en doktorsavhandling och 34 böcker i detta ämne känns det som. Får dela upp det lite. I alla fall är läget under relativ kontroll nu. Men är beredd på strid mot the snus devil de kommande dagarna. Jag önskar er andra lycka till med det med!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)