Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 37 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: 11 år gift med snus, Nu skall vi skiljas. #75969
    Strid
    Medlem

    Oj dag 27 och nu mår jag bra :D kör vanliga tuggumin ibland bara då jag fortfarande kan få små ”attacker” då jag verkligen vill ha snus! Men kan stå emot nu :D fan! Alla där ute! fortsätt jobba! Livet blir enklare! :D

    som svar på: 11 år gift med snus, Nu skall vi skiljas. #75968
    Strid
    Medlem

    Glömde skriva: Dag 18

    som svar på: 11 år gift med snus, Nu skall vi skiljas. #75967
    Strid
    Medlem

    haha fyrkanten :P första 2 veckorna så tänkte jag inte på annat än cigg:P var sjukt sugen på det också! dock nu börjar det avta! :) NU idag mår jag fan mycket bättre, dock är sömnen ett litet problem men känns att det kommer ordna sig snart! :D inte lika sur längre, och jag har börjat köra motion på gymet på kvällarna! Men min största utmaning kommer den 9e febuari! då jag skall till sälen med kompisgänget. flitiga snusare och flitiga rökare och en hel del alkohol i 4 dagar… Så lite orolig för att ta en cigg, snus är jag ej oroligför, även fast jag typ dör när någon öppnar en dosa lös…. Hoppas jag kan hålla mig!!

    som svar på: 11 år gift med snus, Nu skall vi skiljas. #75966
    Strid
    Medlem

    Har inte provat ingerfära! :P känner att detta är min sista dosa onico troligtvis :P så ska försöka bli av med behovet att ha något under läppen :)

    som svar på: 11 år gift med snus, Nu skall vi skiljas. #75965
    Strid
    Medlem

    David! tänk inte! utan gör bara! :) Om man tänker förmycket så blir det jobbigare! köp en dosa onico! aktivera dig! Jag tex var ledig första veckan från jobbet och spelade dataspel! och tack vare det så klarade jag mig bra de första dagarna! hade koncentrationen på annat :)!

    som svar på: 11 år gift med snus, Nu skall vi skiljas. #75960
    Strid
    Medlem

    Har ett riktigt helvete! förväntade mig inte att det skulle bli såhär! Blivit ett monster. Nu har jag inget onico då jag inte köpte något igår… dumt jävla val. sjuklig huvudvärk och snus är det enda som går igenom mina tankar, jag kommer på mig själv med att ”låtsas” röka med munnen :S hur sjukt är inte det! Men jag ska hålla ut! ska försöka få en vän att komma ut med onico till mitt jobb, då jag ej får lämna på 12 tim… inatt lyckades jag få 6 tim sömn, sjukt skönt! Men får se hur länge det håller sig!

    som svar på: förändrad kille, hjälp #76197
    Strid
    Medlem

    Nu har du chansen att visa hur mycket du älskar honom!, Samma sak är det för min flickvän, det är en jobbig period i livet, men förfan? Killen håller på att sluta med en drog? Snus är inte direkt godis. Jag är exakt likadan som han, Jag har slutat i 11 dagar nu och jag tål inget! Om någon säger/gör fel, så är jag igång och är förbannad! Spelar ingen roll vad det handlar om. När jag snusade hade jag världens längsta stubin! och var sjukligt förstående, dock ej längre. Men hoppas att det försvinner om någon vecka! :) Stå ut om du vill ha han kvar! Han är som en sorts narkoman som försöker sluta med sin drog!

    som svar på: 11 år gift med snus, Nu skall vi skiljas. #75958
    Strid
    Medlem

    Dricker ej kaffe… så där har vi ett problem ;) Min sömn är så sjukt dålig, vaknar minst 4 ggr per natt! Orkar ej med det, förstör mina arbetsdagar… jobbar 12 tim skift…

    som svar på: 11 år gift med snus, Nu skall vi skiljas. #75956
    Strid
    Medlem

    Dag 11, Inatt var det jobbigt, förstår ej hur man kan sakna snus så mycket, Klarar mig inte utan Onico… dock måste jag sluta med Onico! Har ni några tips? Jag får sjuka abstinensbesvär om jag ej använder onico! Onico lurar min kropp ordentligt, jag får sjuklig huvudvärk om det ej finns onico i min käft.

    som svar på: 11 år gift med snus, Nu skall vi skiljas. #75955
    Strid
    Medlem

    Dag 8

    Känns rätt bra idag faktiskt! Känns lite som att Onicon är överflödig. Dock tar jag för att jag känner att något saknas, men borde avbryta nu!

    Kan ha något med att jag börjar gå till gym och köra cardio? Dock samma problem med sömnen? är jag ensam med detta? Spelar ingen roll om jag somnar 21:00 eller 01:00. vaknar runt 03:00-04:00…

    Kämpa!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 37 totalt)