Forumsvar skapade

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Judgement Day – Bära eller brista #75719
    smekis
    Medlem

    Tack Stefan65, har redan stött på min första motgång: alkoholen. Har fått veta att i efterhand tog jag en snus under fredagsnatten som jag själv inte minns, men som är bekräftat från flera håll.

    Så tekniskt sett har jag varit utan snus i mer än 2 dagar nu. Svårt med exakta tider. Men det känns i alla fall, sov kanske en timme i natt, haft suddiga ögon hela dagen och har gått runt hungrig och slumrat. Ska se hur jag känner mig efter denna natten då jag kan lägga 3 dygn i bagaget.

    // Smekis

    som svar på: Judgement Day – Bära eller brista #75716
    smekis
    Medlem

    janne321: Har lyssnat på dina ord och håller med dig. Att minska successivt var inte min tanke direkt, mest att se hur jag känner mig då de flesta jag spanat in säger att man blir lite halvt mentalt instabil var min första tanke. Men via det sättet ökar säkert suget som du säger.

    Har i alla fall kört en CD nu, varför vänta till 23e?! Sista snusen slängd.

    Ren från den 13e december 2011 klockan 17:49!

    // Smekis

    – upp till bevis

    som svar på: Judgement Day – Bära eller brista #75714
    smekis
    Medlem

    Janne321: Jag har febrilt börjat söka efter saltkaret och varje gång tömt det, smaklökarna har fått ta stryk med andra ord. Om det du säger är sant har jag en fantastisk morot!

    För övrigt sitter jag i ett mellanskede. Snusdosan är kvar i fickan. Kör fram till 23:e. Testar med längre uppehåll, funkar så där.

    I’ll be back – stay strong

    // Smekis

    som svar på: Judgement Day – Bära eller brista #75712
    smekis
    Medlem

    Jag håller med dig Dr Tolala, absolut, men att dra en ”cold turkey” rätt av mitt i en arbetsvecka tror jag skulle påverka mitt arbete rätt rejält. Därför tänkte jag bearbeta med liknande nikotinmedel fram till min julledighet då jag under några dagar förhoppningsvis kan se hur det urartar sig utan att jag sätter arbetet på spel, sen se hur just nikotinmedel fungerar för mig och sen även komma bort ifrån snuset, för det är efter hygienen jag främst vill sluta. Så min s.k cold turkey är ju den 23 Dec!

    Tack för ditt intresse!

    // Smekis

    som svar på: Judgement Day – Bära eller brista #75710
    smekis
    Medlem

    När jag ändå är igång och krossar nöten i ”min dagbok” kan jag ju passa på att säga att jag läste att motion var bra. Och det är faktiskt en av mina faktorer till att sluta. För jag ska börja träna rätt hårt under 2012 för att kunna matcha mina bröder och det kommer ju i detta fall bara gynna mig.

    // Smekis

    – ser saken från den ljusa sidan

    som svar på: Judgement Day – Bära eller brista #75709
    smekis
    Medlem

    Värt att tillägga kan ju också vara att min lilla lucka där snusen ligger och vilar ser förjävlig ut. Någon som är insatt och vet om det ”läker” när man slutat? Blir ju i så fall en morot att se fram emot. Tänk vad många vackra kvinnor som gått ifrån mig under ett samtal p.g.a hygeinen i käften.

    // Smekis

    – sakta men säkert mot en snusfri värld

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)