slutsnusarn

Forumsvar skapade

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Tiden är inne #98250
    slutsnusarn
    Deltagare

    Grymt jobbat Ziiid! Snart 1 år, imponerande och inspirerande resa du gått igenom! Nu tar jag ryggen på dig på nytt! Själv tog min resa slut i December men nu är jag tillbaka på hästen och samlar nya dagar. En erfarenhet rikare från förra hösten och den här gången ska jag inte ”komma sist”, 28 dagar nu och den stora drivkraften den här gången är att jag inom kort ska bli pappa. Och någon snusande pappa har jag inte tänkt bli, än mindre vill är snuset INTE något jag vill behöva dölja för mina barn, det är slutsnusat helt enkelt!

    som svar på: Tiden är inne #97444
    slutsnusarn
    Deltagare

    snart 90 dagar Ziiid! Känns som vi är flera som upplevt en tuffare period på sistone. Du resonerar klokt, och snus är som du säger inte lösningen på några problem!!

    som svar på: Tiden är inne #96912
    slutsnusarn
    Deltagare

    Nära ditt nästa mål på 60 dagar nu! Kämpa och håll i så lättar det snart!

    som svar på: Tiden är inne #96889
    slutsnusarn
    Deltagare

    wow, 50 dagar så grymt! De där 12 dagarna jag ”ligger efter” dig. Jag minns det som så otroligt många dagar i början. Men nu går dagarna snabbare. Och för mig blir det en otrolig inspiration att ta efter och att ha sett vilka vinster du gjort efter X dagar. En riktigt inspirerande dagbok.

    Och som du skriver- jag tror att trots den låga aktiviteten här inne så är det bra många fler som är inne och följer vår resa nu och får kraft av den. Både folk som är inne nu och kommer vara inne i framtiden. Det blir ju som en tidskapsel där man kan gå tillbaka och följa någons sluta-resa dag för dag som skedde för 8 år sedan. Det har varit ett otroligt kraftfullt verktyg för mig. Och det är först efter att jag många gånger råkat slajda in på den här sidan efter googlingar som ”sluta snusa dag för dag” som jag till slut själv valde att skriva delar av ens egen upplevelse och få styrka av det.

    Saknar också tidräknaren!

    som svar på: Tiden är inne #96871
    slutsnusarn
    Deltagare

    Grymt att höra, känner igen mig med snusande kompisar.. Jag ser det som en trigger att visa att det går och genom det få med mig fler att ta steget att sluta!

    som svar på: Tiden är inne #96849
    slutsnusarn
    Deltagare

    Grymt jobbat Ziiid!

    Jag har varit off här sen förra veckan. Men jag är absolut kvar i matchen och kommer fortsätta vara inne här, så no worries! Snart inne (och förbi) den berömda tuffa perioden, grymt!! Gillar tänket med delmål även när man är förbi första tuffa perioden.

    Jag är inne på dag 25, så nu är snart en månad inräknad! Ett stort delmål!

    som svar på: Tiden är inne #96770
    slutsnusarn
    Deltagare

    Grymt jobbat med middagen! Nu komme varje middag bara bli lättare nu när du visat att du klarar att stå emot!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)