rotsorken

Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Det var ju busenkelt #81832
    rotsorken
    Medlem

    Det är väldigt inspirerande att läsa allas historier om sitt snusande. Ni är grymma! Det är onekligen så att vi alla har olika relation till snuset och beroendet, det jag tror vi har lika är att vi bedömt att det är ett förhållande som skadar oss mer än vad det ger oss positiv energi.

    Jag har varit snusfri nu i 117 dagar. För varje gång jag slutat har jag blivit lite bättre på att sluta. Den stora skillnaden denna gång har varit att jag arbetat med mina tankar. Det är relativt enkelt att göra en beteendeförändring, speciellt i början. Undvika att köpa hem snus, undvika att umgås med dem som snusar .. osv. Men för att det ska bli varaktigt behöver vi verkligen greppa tag i tankarna som dyker upp då vi blir ”sugna på snus”.

    En tanke som jag jobbar med just nu är att: Jag behöver inte nikotin för att vara normal. Livet är härligt utan. Ibland mycket roligare, ibland mycket jobbare. Men jag vill uppleva det. typ nått sådant.

    Jag ser försiktigt positivt på framtiden utan snus. Jag använde nedtrappning m h a nikotintuggummi i 1 vecka och jag har använt appen ’Snusfri’ till iPhone. Det har fungerat för mig.

    rotsorken
    Medlem

    Pröva Snusfri, den fokuserar inte lika mycket på nedtrappningen men har sin styrka i att ge ut metoder för dig som verkligen vill bli fri!

    App till smartphone: Snusfri

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #81802
    rotsorken
    Medlem

    Sorken

    Snusat i 10 år.

    SNUFRI: 112 dagar, 18h, 34m, 14 sekunder.

    Kan verkligen rekommendera appen ’Snusfri’, påminner mig om hur länge ja hållit upp och varför jag själv tycker det är viktigt att fortsätta!

    https://itunes.apple.com/se/app/snusfri/id762776939?mt=8

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)