Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Nej, nu räcker det fan (igen) #75353

    Nu har det då snart gått ett dygn. Självklart känner kroppen av att den fått 24 prillor fullproppade med nikotion färre än vanligt, men det är ändå överkomligt. har vänt alla abstinensbesvär till någonting positivt tex ätit gott, promenerat och sprungit. Har också snackat mycket med polare, spridit budskapet liksom, och stannat hemma från krogen för säkerhets skull.

    Allt känns otroligt mycket lättare nu än förra gången jag slutade snusa och höll upp i nio månader. Äckel inför snuset fick mig att sluta den här gången. Förra gången handlade det om pengar. Det kan nog spela stor roll de första dagarna. Men jag är övertygad om att jag kommer bli sugen och få besvär i några veckor. Snuset känns verkligen som en vän. Men jag vill inte mer.

    som svar på: Nej, nu räcker det fan (igen) #75352

    Det är inte lika bra fart på forumet som det var för ett och ett halvt år sedan märker jag. Jaja, det är bra att skriva av sig oavsett.

    När jag vaknade kände jag mig peppad på uppgiften. Jag ringer runt, berättar för polare, tuggar tuggummi och springer runt på stan. Tänkte skita i onico i så stor utsträckning som det går också. Vill inte ge några pengar till Swedish Match.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)