Forumsvar skapade

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Nu jävlar! #74627
    randas
    Medlem

    Återigen en uppdatering: är nu uppe i två nikotinfria månader och mår hur bra som helst! Ångesten är under kontroll, mitt märkliga upp-och-ner humör börjar balanseras ut och jag har tagit upp min träning! Är så otroligt nöjd över att ha klarat två månader, det känns dock som att det skulle kunna vara ett år. Känns som om det var helt sjukt länge sen jag köpte mig den där sista dosan.. men det går framåt och jag är fortfarande riktigt stolt!

    som svar på: Nu jävlar! #74626
    randas
    Medlem

    En liten uppdatering: jag har nu varit snusfri i exakt 31 dagar och känner mig jättestolt! Jag känner verkligen att jag fattat helt rätt beslut, även om det har inneburit en smärre livskris på sistone och ett extremt nikotinsug. Fast värst har varit ångesten. Har lidit av ångest stora delar av mitt liv men har mått ganska bra det senaste året. Nu när nikotinet försvinner verkar det som om bristen av nikotin väcker min ångestpersonlighet istället.. inte det roligaste men jag har tagit mig igenom svåra ångestperioder förr och jag tänker göra det den här gången också. Måste bara få bryta ihop lite nu och då…

    som svar på: Nu jävlar! #74625
    randas
    Medlem

    Du är också duktig, nu har du ju klarat första dygnet! Som sagt Heja oss :D

    som svar på: Nu jävlar! #74623
    randas
    Medlem

    Igår tog jag mig an en stor utmaning: jag gick ut och festade. Efter första ölen kände jag fan, det här kommer aldrig gå. Efter den andra funderade jag starkt på att gå iväg för att köpa onico, eftersom jag visste att det skulle finnas snusare på festen trodde jag att det inte skulle gå utan nåt substitut. Men jag lät bli och tänkte det får bära eller brista, och det bar! Efter den andra ölen var suget som störst och när jag väl tagit mig igenom den biten var resten av kvällen inga problem. Eller ja, det klart att suget dök upp lite nu och då men det var bara till att slå bort. Det här är ett enormt framsteg för mig, har inte varit på en fest utan att använda nikotin på jag vet inte hur många år så idag är jag faktiskt riktigt stolt över mig själv!

    Och dessutom kan jag fira en vecka nikotinfri imorgon, idag är en bra dag!

    som svar på: Nu jävlar! #74622
    randas
    Medlem

    Tack för peppen tessan! Och fan va bra du är som har klarat av två månader, grattis! Som sagt, jag längtar till den dagen jag kan säga detsamma men tillsvidare håller jag ut. Drygt 4 dygn nikotinfri, jag ser första veckomålet närma sig och då ska jag minsann fira!

    som svar på: Nu jävlar! #74620
    randas
    Medlem

    Nu har jag varit utan nikotin i 72 timmar, känner mig rätt duktig faktiskt. Men jag kan inte låta bli att längta några veckor framåt när jag verkligen kan säga att jag har klarat att sluta snusa. Måste komma ihåg att fokusera på det jag klarar just nu och vara stolt över det, timme för timme, dag för dag! Tror jag kommer klara det här, hoppas det ialla fall…

    som svar på: Nu jävlar! #74619
    randas
    Medlem

    Exakt, jag håller med dig. Det gäller att kartlägga när, var och varför man vill ha snus. Då blir det lättare att motstå. Har nu varit snusfri i drygt två dygn och det har redan kommit ett flertal tillfällen då jag verkligen undrat varför jag ska lägga av, Jag tycker ju om snus :) men då är det bara att ge sig själv en mental örfil och komma ihåg varför man slutade. För mig är det mer en mental kamp än en kamp mot fysisk abstinens, men jag har goda förhoppningar och tror verkligen att jag kommer klara av det här. Tack för stödet!

    som svar på: Nu jävlar! #74617
    randas
    Medlem

    Tack tack. Har nu klarat av min första morgon utan snus på väldigt länge. Man märker så tydligt hur situations- och rutinbundet snusandet är. Svårt att inte ta en snus till kaffet efter frukosten när jag läser tidningen till exempel. Men det går bra, har nu varit utan snus i 18 timmar och tycker faktiskt att det går rätt bra. Går mest och gruvar mig och undrar när abstinensen kommer kicka in på riktigt.. återstår att se. Ny utmaning: första dagen på jobbet utan snus. Intressant. Önska mig lycka till :-)

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)