pillepalle

Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Känner mig efterbliven… #83512
    pillepalle
    Medlem

    Är så jävla deppig. Inte lust att göra nåt. Har fått tid till doktorn idag. För så här kan jag inte ha det! Trött som satan, vill bara ligga i soffan hela tiden!

    som svar på: Känner mig efterbliven… #83495
    pillepalle
    Medlem

    Hmm tack för snabbt svar! Kanske inte var så smart att sluta snusa just nu när jag vantrivs på jobbet och har en månad kvar där innan jag börjar på det nya jobbet.. att tjejen arbetar på annan ort gör inte saken bättre. Depression deluxe! Men inte en snus ännu!!

    som svar på: Känner mig efterbliven… #83493
    pillepalle
    Medlem

    KÄnner mig helt galen nu. Instängd i en bubbla. Som i ett vakum. Otroligt trött och disträ. Blir orolig att jag drabbats av andra sjukdomar.. Funderar på att börja igen!! FAN! Nån mer som känner/känt samma??

    som svar på: Ska det kännas så här? #83438
    pillepalle
    Medlem

    Tack för all pepp. Började med onico ett par dagar vilket hjälpte. Är nu utan detta också. Börjar kännas helt ok nu! Suget kommer och går naturligtvis men man får ge sig f*n på att greja det! Någon annan som upplever det svårt med sömnen?

    Kan somna runt 23-00 och vakna ett par timmar senare. Och så håller det på hela natten.. Sover liksom i intervaller och drömmer konstigt och mycket… Skitjobbigt! Är dock hyfsat pigg när jag vaknar… Känns som man går miste om sin kvalitetssömn…

    som svar på: Ska det kännas så här? #83402
    pillepalle
    Medlem

    Är inne på dag två och har ett helvete. Tips som funkar? Ska klara mig igenom detta!!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)