Mootee

Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Färdigsnusat #84486
    Mootee
    Medlem

    Känner också igen mig i mycket av vad du skriver, slutade också helt oplanerat från den ena dagen till den andra den här gången och det har gått över förväntan. Har varit snusfri i drygt sjuttio dagar nu och redan 3500 kr som jag inte lagt på snus! En jätteviktig drivkraft för mig är att jag per automatik är en förebild för mina barn och jag vägrar föra det här skitberoendet vidare till dem. Att snusa är ju i praktiken att säga att det är ok att de också gör det.

    som svar på: Kryper i benen!! #84176
    Mootee
    Medlem

    Ja, tack för superbra svar båda två, jag har haft en släng av de där krypingarna själv nu i veckan, det är verkligen hysteriskt plågsamt att finnas till när det drar igång. Märker dock att det blir bättre om jag tar en promenad eller rör på mig.
    Bara att kämpa på, snart en månad!

    som svar på: Kryper i benen!! #84095
    Mootee
    Medlem

    Har krypningarna alltså kommit först nu, jag hade exakt samma känsla men bara de tre, fyra första dagarna. Skulle nog kolla med vårdcentral/sjukvårdsupplysning om jag var du. Vi verkar ha varit snusfria ungefär lika länge ser jag, har inga sådana symptom länge, även om det såklart säkert kan vara väldigt individuellt. Låter tokjobbligt så hoppas att det löser sig!

    som svar på: Nu är det dags #84023
    Mootee
    Medlem

    Sällar mig till er 40-plussare som dragits med snusen sedan tonåren. Lade av i måndags förmiddag så jag räknar till ca 60 timmar snusfri nu, tycker att det går hyfsat även om jag har förstått att min man har en lite annan version av vår nyårsafton igår än jag har… Heja på alla ni gör det så himla bra!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)