maja11

Forumsvar skapade

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: nikotintfri nikotinist #75568
    maja11
    Medlem

    Tack Marina med..:-) Men russin det funkar väl inte..eller?

    som svar på: nikotintfri nikotinist #75567
    maja11
    Medlem

    Tack Rasmus E för ditt pepp. Ska inte ge upp då. Ska ta nya tag i morgon. Ska ska ska klara det. Lät ju trevligt med lite julsmak. Ska prova det.:-) Skam den som ger sig. Blir så imponerad av de ”starka” som bara slutar och sen är det så. Så skulle jag också vilja vara.

    som svar på: nikotintfri nikotinist #75564
    maja11
    Medlem

    Fått återfall sen igår… Skiiit. Var helt nikotinfri i två veckor. Fick lite jobbigt och gick och köpte ett paket zoonic på apoteket. (Och så var man i det dyra ersättningsträsket.) Den gick slut på två dagar. Köpte en ny gick slut på en dag. Köpte i förrgår en dosa minicatch… och nu sitter jag här på min andra dosa och bara känner mig återigen.. totalt misslyckad. Är jag ett hopplöst fall. Vad är det med mig. Varför klarar jag det inte? Jag behöver hjälp. Vad gör jag nu då? Efter typ 50:e misslyckade försöket. Hjälp. Hur går jag vidare? Vad ska jag göra?

    som svar på: nikotintfri nikotinist #75562
    maja11
    Medlem

    Och tack förresten för din peppning Elvira, det behövs.

    som svar på: nikotintfri nikotinist #75561
    maja11
    Medlem

    Hej Elvira.

    Det där låter ju precis som mig, ha ha. Vet inte om man ska skratta eller gråta. Men förstår att man kan ju inte hålla på med nikotinläkemedel med nikotin. Ska nog hålla mig till niktotinfria grejer. Det är ju ännu dyrare än snus med nikotintuggummin och microtabs. (Men visst va de goda när de fanns i citron :-)) Nä inte tänka på det nu för som sagt det är ju bara ett vansinne för såna personligheter som mig att tro att man ska kunna använda ersättning. Måste tänka på vad jag skulle kunna göra för pengarna i stället. Precis som du säger. Idag har jag faktiskt varit sjukskriven från jobbet. Somnade med migrän och vaknade med migrän. Nu börjar det släppa. Det enda positiva med migränen är att jag inte har varit ett dugg snussugen.

    som svar på: nikotintfri nikotinist #75558
    maja11
    Medlem

    Tack för dina tankar och ditt stöd Marina. I dag har jag uthärdat jobbet med nöd och näppe. Tycker fikaraster och sånt är jobbigt. Tror jag blivit deprimerad på kuppen. Tidigare dagar har jag varit ledsen och arg och sånt nu känner jag bara mig låg. Låg, folkskygg och handlingsförlamad. Vill bara gå och lägga mig under täcket och existera när jag kommer hem från jobbet. För sova har jag jättesvårt med nu. Nu är klockan mitt i natten och här ligger jag och skriver. Har idag tuggat i mig en hel påse tuggumi så nu kör magen och käkarna värker. Känner mig vare sig frisk eller stark som jag skulle vilja göra nu när jag sluta. Har ju varit nikotinfri 6 dagar och det blir liksom inte mycket bättre. Men jag ska kämpa på för…. Jag SKA aldrig mera snusa. Men kanske ska gå till apoteket och höra vad de har i morgon ändå för det här är ju skitjobbigt.

    som svar på: Peppning #75529
    maja11
    Medlem

    Där var du ja. Ser att du har det ungefär som mig. Vi kanske kan peppa varandra lite. :-). Nu är klockan 01.40 och jag har sovit men vaknat och kan inte somna om. tuggar russin och dricker varm choklad. Som om det skulle hjälpa. Fungerar inte alls på jobbet just nu och undrar om det är ok att sjukskriva sig för ”avgiftning”. Vad ska man göra.? Du verkar så bestämd över att sluta och det är bra. Jag har varit så bestämd jag med men börjar nu vackla om att köpa något nikotinersättningsmedel. Typ plåster eller nåt. För det är är ju helt knäppt hur man kan må. Nu är jag inne på dag 6 som helt nikotinfri. Men snusa ska jag aldrig mera göra.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)