Hellas

Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #89889
    Hellas
    Medlem

    Det är fantastiskt hur många som klarar av det här med tanke på hur lätt och smidigt det är att snusa- jämfört med rökning. Intressant också att många ”veteraner” eller lyckade ”slutare” fortsatt har kontakt med forumet- i flera fall ännu efter åtskilliga år. Jag vet inte om jag kvalar in där ännu. Kom in på sidan av en slump idag. Tycker nog mest att denna tid är över. Men ändå finns det många bra förebilder, som är stöd och hjälp för de nya som kommer till. Min metod- från dag ett har varit motion- att byta nikotin mot endorfin. Det sistnämnda är starkare än nikotin. Rekommenderas!

    som svar på: Slutar nu #89888
    Hellas
    Medlem

    Där du är nu har du nog inga större problem. Bara att gratulera till Whiskyn:-)

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #89192
    Hellas
    Medlem

    Frille. 47 dagar tycker jag är fantastiskt mycket. Ser ingen anledning till att du ska börja tvivla på din sluta-snusa metod nu. Kör istället på med det som du redan gjort. Börjar du ändå tveka, har min metod hela tiden varit motion. I ett år har jag sprungit 4-6 mil/ vecka. Det är inte alls så svårt eller hårt som det låter. Avgörande är utgångsläget. Om du ej fullständigt har legat på sofflocket de senaste tjugo åren borde du klara det…

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #89148
    Hellas
    Medlem

    Äntligen 1 år!

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #88605
    Hellas
    Medlem

    Det är många dagar utan snus. Det gäller att på sikt lära sig hantera de delar som nikotinintaget gjorde lite lättare, att det dämpade hunger, sötsug och blodsockerfall. På så vis gjorde det livet lite smidigare mitt i all stress. Nu finns det inte längre någon genväg. Det krävs mer och bättre planering med rätt mat, motion, sömn osv.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)