Godismonster

Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Hur klarar ni er efter några veckor? #88991
    Godismonster
    Medlem

    Snart klarat av 3 månader och senaste veckorna har jag varit helt utan snusbegär men nu senaste dagarna har jag fått ett otroligt starkt sug att stoppa in en snus. Det kliar under läppen trots att det var så pass längesedan som jag snusade.

    Jag kämpar på tills det går över och hoppas att dessa attacker försvinner helt.

    som svar på: Hur klarar ni er efter några veckor? #88868
    Godismonster
    Medlem

    Hej,

    43 dagar nu med inte en utan två minor!

    Den första var på en fest men då var man knappt vid medvetande så räknar inte det och det gör faktiskt inte så mycket heller känner jag.

    Andra minan var i fredags, jag hade världens sämsta dag och hade tänkt på snus dygnet runt flera dagar. Jag bestämde mig helt enkelt för att det är inte värt det att sluta snusa, det var för jobbigt och jag gav upp.

    Gick på macken och köpte en dosa Göteborgs Rapé, tryckte upp en prilla och förväntade mig att alla världens problem skulle släppa, att den tunga bubblan runt mitt huvud skulle försvinna och att yrseln/koncentrationen skulle bli helt perfekt.

    När jag tog denna prilla så blev allt sämre, allt ovan och då framförallt denna ”bubbla” man känner runt sitt huvud blev ännu tjockare och inte alls som jag hade förväntat mig. Ångesten blev brutal och det tog inte länge innan jag spottade ut snusen och faktiskt hällde ut hela dosan i toaletten.

    Efter detta snedsteg så känns ALLT mycket bättre, är absolut inte lika sugen på snus längre nu när jag vet att det inte kommer att bli ett dugg bättre av en snus. Alla de problem man känner nu efter så pass många dagar har ingenting med snus att göra har jag insett utan det är bara inbillning och allt sitter i huvudet.

    Att slusa snusa blev helt plötsligt väldigt enkelt efter några fruktansvärda veckor.

    Till alla som är inne på första veckorna och känner att en snus skulle fixa allt mellan himmel och jord, DET FIXAR INGENTING!!

    som svar på: Hur klarar ni er efter några veckor? #88851
    Godismonster
    Medlem

    Klev på en mina i helgen!!

    30årsfest där majoriteten snusar (resten röker) och det blev en väldigt blöt kväll så det gick inte att stå emot några härliga snusar som kompisar bjöd på.

    Hur påverkar detta? Är man tillbaka på noll igen? Jag känner ett starkare sug än innan efter denna kväll, idag har det nästan varit olidligt och jag har varit så oerhört nära att be min kollega bredvid mig skicka över en snus.

    som svar på: Hej då tobak. #88797
    Godismonster
    Medlem

    Jag är inne på dag 30 och har dom senaste dagarna frågat mig själv om det verkligen är värt det?

    Noll koncentration på jobbet och magen bara växer och växer som aldrig förr.

    Funderar starkt på att ge upp men jag har berättat om mitt slutasnusaval för väldigt många personer och det är egentligen den största anledningen till att jag inte failar just nu, jag vill inte känna mig som en looser inför dom då många sagt att jag aldrig kommer klara det osv osv.

    Kriga på

    som svar på: Hur klarar ni er efter några veckor? #88795
    Godismonster
    Medlem

    Det som gör mig mest sugen på att börja snusa igen är koncentrationssvårigheterna som uppstått, jag sitter framför en dator hela dagarna på min arbetsplats och har inte fått mycket gjort senaste månaden. Kan komma på mig själv bara sitta och stirra in i datorskärmen hur länge som helst.

    En annan sak är viktökningen, jag har tidigare kunnat äta exakt vad jag vill utan att lägga på mig något men nu har jag gått upp 3 kg senaste månaden och bara det ger mig ångest.

    Hur ska jag göra, hur ska jag tänka för att hjärnan inte ska få mig tillbaka för just nu är det väldigt väldigt nära..

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)