Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Nyårslöftet #75931
    Fotboll
    Medlem

    Hej igen,

    Tack för alla svar från alla, ni ska bara veta hur mycket det betyder för mig, gör det mycket enklare när man får hjälp!

    Igår kväll var riktigt jobbigt för mig, började ifrågasätta varför jag ens försöker sluta snusa, det är ju så underbart! Hade riktigt dåliga tankar typ som:

    ”Jag kan ju alltid sluta sen”

    ”Jag har aldrig hört någon dö av snus direkt och dom som får sjukdommar har ju typ snusat i 20-30 år så det är nog lugnt om jag fortsätter”

    eller den som säkert alla tänkt på ”En snus kan jag ju ta, lätt att jag klarar det, det är ju bara en snus”. Helt sjukt hur kroppen bara gör allt för nikotinet.

    Vad brukar du få för tankar och hur står du emot dom?

    Jag lyckades stå emot tack och lov och mycket på grund av att jag inte vill se mig själv som en förlorare, jag ska klara det har jag bestämt mig för. Idag går det bättre, har köpt en sån där burk extra med 60 st tuggumin i som jag tar stup i kvarten.

    Laddade även ner en sån där app, där det står hur lång tid man vart från snus samt hur mycket pengar man sparat, hittils har jag sparat 156kr. Inte så mycket alls men i längden och i slutet av månaden kommer man nog förstå hur mycket man sparat.

    Strid.

    Jag hoppas din metod funkar, jag tror egentligen allt handlar om att vara mentalt förberedd på att sluta o då funkar det. Ska in o läsa din sen och se hur det går! :)

    Tack Jarre, det känns skönt att höra att det blir bättre med tiden.

    Danne och Petter tack ni har så rätt det är bara att kriga på, ju längre de går desto enklare blir det. Petter du är inne på samma dag som mig och samma metod, skulle vara intressant att följa hur det går för dig. Vi får kämpa på och inte ge upp.

    Fyrkanten. Tack och stora appolåder till dig som kommit så långt hittils, hoppas de fortsätter. Dock så vill jag bara ge tipset att inte känna dig färdig och klar än, har försökt sluta förut men åkt dit efter 2-3 månader igen för att man trott att man är så stark, man blir lurad och ska vara på sin vakt hela tiden.

    Keep on fighting!

    Lycka till alla!

    som svar på: Nyårslöftet #75925
    Fotboll
    Medlem

    Strid, tack för din respons. Angående henne så är det lugnt nu, hon förstod och det är löst.

    Kul att du har samma uppfattning som mig när det gäller att sluta tvärt. Jag vill så gärna ta en nikotinfri snus, skulle vara så underbart men samtidigt skulle det vara fuskigt tror jag för man får själva känlsan av att ta en snus och det är nog inte så smart om man vill sluta. Hur går det för dig Strid?

    Idag har det gått bra, har införskaffat fullt med extra tuggumin som jag stoppar in som en galning efter varann men det hjälper och får mig att hålla tankarna borta från snus.

    Får fortsätta kämpa!

    En vän till mig som hade vart snusfri i ca 1 år sa allid till mig han mådde lika bra utan snus som han mådde med snus när han försökte få mig att sluta. Jag nickade alltid men jag trodde honom aldrig, hur kan man liksom må bättre av att inte snusa? Alla vet hur underbart BRA man mår när man får snusa, dödar alla bekymmer oftast! Men nu när jag tänker på det så kanske han har rätt i alla fall.. ska fundera mer på detta

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)