Feffander

Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Värre än vad jag trodde.. #74607
    Feffander
    Medlem

    Hej!Dag 4 idag, fan alltså vilken jävla ångest jag har hela tiden! Nätterna är hemska, får inte många timmars sömn. Är det någon som har likadant? Trodde de tre första dagarna skulle vara jobbigast, men alltså ångestkänslan jag har i bröstet är hemsk.

    som svar på: Värre än vad jag trodde.. #74605
    Feffander
    Medlem

    Grattis till dina tre veckor! :D

    Mycket smart skrivet, har tänk på det hela dagen. Jag har faktiskt inte blivit så irriterad utan mer ledsen och känner ångest, men jag när dessa känslor kommer fram så tänker jag på att det är min beroendepersonlighet som spökar och att det inte egentligen är den jag är! Jag har mått mycket bättre idag om man jämför med de två föregående dagarna.

    Hade inte heller någon press på mig att jag var tvungen att sova i natt utan låg och lyssna på radio och bara tog det lugnt. Dock har jag någon konstig känsla idag, typ som att jag inte är i min kropp, har svårt att prata ordentligt och känner mig ovanligt klumpig.Herregud, hade jag vetat om att man fick dessa symptom då hade jag aldrig börjat, vilken jävla skit nikotin är!!

    Är spännande att följa sin egen process och se hur den ändras från dag till dag. Min räddning än så länge har varit promenader, gå ut så fort du känner suget, hjälper verkligen!! Kämpa på allesammans!!!

    som svar på: Värre än vad jag trodde.. #74603
    Feffander
    Medlem

    Ja detsamma!!! Ja det är samma för mig, fast verkligen häftiga vågor. Ena stunden tänker ja att det kommer gå kanon bra och att det är så skönt att vara utan och andra stunden mår jag så fruktansvärt dåligt, gråter som aldrig förr och vet inte vad jag ska göra.

    Hemskt! hade jag vetat dessa biverkningarna så hade jag fan aldrig börjat med skiten! Ung och dum.

    Haha ja det är ju iofs bra att du har blivit mer huslig! Något positivt får du då iallafall. Men hur länge har du varit nikotinfri? hur var dina första dygn?

    Jag får liksom en våg av ångestkänslor över mig och jag vet inte riktigt hur jag ska coopa med dem, känner du också så?

    Fortsätt kämpa du med!

    som svar på: Värre än vad jag trodde.. #74601
    Feffander
    Medlem

    Tack TLiman!

    Ja jag har förstått att jag har fler hemska nätter att se framemot!

    Känns så tomt i mitt liv, skrämmer mig att nikotinet utgjorde så stor del i mitt liv.

    Det är sjukt att jag känner hur hela mitt liv ändras nu medan alla andra bara fortsätter som de brukar. Jag pratar med alla min vänner och familj och de säger åt mig att kämpa på, men de förstår inte hur man känner sig inombords, världens konstigaste känsla.

    Jag har dock berättat för alla om mitt beslut för att jag ska kunna känna stolthet för varje dag som går.

    Hur länge har du varit nikotinfri?

    Ja alltså jag hade inga problem med att byta från snus till tuggummin, men jag kunde verkligen inte sluta med tuggummina, försökte trappa ner och allt sånt, men icke.

    Just nu känns allt mörkt, känner typ ingenting, och jag ser inge ljus, men jag fortsätter kämpa!!!

    Det är så skönt att det finns en sådan sida där man kan ta del av andras erfarenheter och motiverande ord!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)