Forumsvar skapade

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Jhon Blund! kom! snälla kom! #76138
    Camen
    Medlem

    detta är 17 dagar utan snus och fortfarande sömnlös varannan natt. fick reda på i dag att hjärnan väntar på dopaminet som nikotinet triggar fram i ca tre veckor, när dessa tre veckor gått och inget dopamin kommer då börjar receptorerna producera eget.. så en vecka till swdan kanske det blir normalt.

    Camen
    Medlem

    Nu är det nog! snälla universum ge mig sömn! i fyra timmar har jag legat och vänta på sömnen. klockan är 03:50 min klocka ringer 07:00 hur faan ska jag orka jobba hela dagen.. vilket helvete! det har varit så här? varannan natt i 16 dagar.. ska det vara så här så börjar jag snusa igen. detta är ett helvete hur länge ska de vara så här?

    som svar på: Vadan detta abstinens #76070
    Camen
    Medlem

    jag har svettningar flera gånger per dygn… en del nätter är sängen blöt.. bryr mig inte längre om jag pissar eller svettas, vissa nätter är en jävla svetthydda.

    Camen
    Medlem

    Det värsta för mig just nu är vetskapen om, att ta en snus, eller cigg, eller någon annan form av nikotin inte hjälper, eftersom det inte kan fylla upp den kvot som krävs för att dämpa krypningar i mitt nervsystemet, jag måste kontinuerligt inta nikotin i ca 3 dagar för att det ska ge en effekt efter endast en snus.

    Det arbetet är alldeles för ansträngande och kostsamt.. och dessutom innehåller det inte den där fylliga mulliga mustiga smaken längre som jag är ute efter, så det fungerar inte att ta en eller två, det är helt bortkastad tid och helt världelöst..

    Camen
    Medlem

    Kan inte sova, svettningar, varannan natt har jag sovit 1,5 timme… somnade kl 12, vaknade ca 02:00, vred mig i sängen, gick och drack vatten tittade i taket, tankar, känslor, vridningar och kramper ikroppen, klockan pep, dags att kliva upp, äta frukost, tok hungrig, ät gröt, bröd, ägg, drack drycker.. etc. sen jobba konstigt.. inte trött… kvällen kom.. vaken… klockan blev 24:00 somnade sov som en stock vaknade kl 08:30.. och sedan samma sak igen då natten kom.. kan inte sova..

    Hungrig och sugen hela tiden.. sugen på mustiga viner, och porter, svagdricka, kaffe, mörk choklad, mökt mustigt..

    visst blir jag sugen på cigg, och snus… men det inehåller inte den där mustiga fylliga essensen jag är ute efter.. och en cigg, en snus kan inte dämpa mitt sug, min längtan.. En dosa snus kan dämpa. Ett packet cigg kan dämpa.. men inte en enstaka, det är för lite nikotin i en enstaka för att dämpa mitt sug, jag måste ha något som fyller upp hela min kropp, hela min behållare av nikotin så jag blir stinn.,, men då har jag jobbat till mig nikotinet igenom ett kontinuerligt intaganda ca 3 dagars snusande etc, detta arbete är idiotiskt att lägga ner..

    varför lägga ner ett sånt stort arbete på att dämpa något, det orkar jag inte..

    jag vill ha något enklare, en fet jävla hästspark rakt in i sinnet, sänker bort mig i ca 15 min, komma till baka spiknykter, pigg och alert, full med visdom och förståelse.

    Med insikt i hur mitt liv fungerar och hur hela världsaltet hänger i hop, antar jag mig världens utmaningar och prövningar med ett läntande och njutande hjärta. det är min riktiga personlighet.

    Inte någon sur vrång jävla pettsongubbe som snubblar över sina egna tankar och fastnar i dessa vinkelvolter av patetiskt självömkande, vilket helvetens jävla spektakel jag känner mig, sitta här och grymta i soffan.

    Camen
    Medlem

    och mandarinen var rutten på baksidan.

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #74334
    Camen
    Medlem

    Man Född 32

    Snusat ca 20 år, Rökt till och från

    Nikotinfri 7 dagar

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #74333
    Camen
    Medlem

    Man Född 32

    Snusat ca 20 år, Rökt till och från

    Snusfri 7 dagar

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)