Helvetes Jävla skit vad äckligt ohanterligt bra livet känns!

Välkommen! Forum Dagbok Helvetes Jävla skit vad äckligt ohanterligt bra livet känns!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68769
    Camen
    Medlem

    Fy FAAAAn vad äckligt jävla bra livet är och jag kan inte hantera det. Känslan av att springa ut i skogen och skrika! rulla runt i mossan och sprattla med hela kroppen, tränger sig på hela tiden, och jag har inte tid att göra det! jag har väljer inte att göra det för jag prioriterar annat som får mig att bli ännu argare, eftersom jag inte tillåter mig själv av utrycka mina nedtryckta känslor.

    andning är viktig, jag andas in energin, ren prana, det är det här som är livs energin, etern, i teorin har jag förstått men nu utan nikotin kan jag känna livets andetag, att jag tidigare har tagit andningen för givet visste jag om, eftersom alla pratar om att vi glömmer bort att andas, bla bla bla, men nu är det den rätta medicinen.

    Andas bör jag annars dör jag. piss skit och elände.

    Och ilska så förbannat jävla arg mellan andetagen. helvetes jävla skit och piss och eländesavsky vad förbannat arg jag är.

    toretssyndrom skulle hjälpa mig nu, Gud vad underbart! Gå om kring i köpcentret ”helst ett ställe långt bort ifrån där vi bor” och toretta lite grann, sprätta runt och toretta sig lite och komma undan med det. fy faan vad skönt, ungefär som en del förståndshandikappade människor gör för att föra över sina egna känslor till andra människor, ett sätt att kommunicera, toretta lite grann.

    och på vad? vad faan är jag arg på? precis vad som helst, arg över precis vad som helst, minsta jävla grejj.

    Men samtidigt i denna ilska denna vrede känner jag en glimt till orgasm, som hela kroppens muskler kittlas av nervsystemets djävulssvansar näst in till en orgasm, precis innan orgasmen ska slå ut där är jag, dygnet runt, se men inte röra känsla, Ska du lukta på glöggen pojke?!

    I natt sov jag bra när jag väl somnat.

    Fokuset är starkare och tankarna är renare, mer alert och snärtig i hjärnan, ser vad som händer runtomkring mig och kan agera, gränsen är dock hår fin mellan vredesutbrott och ignorans.. svart eller vitt, balans tack, söker balans..

    skippa socker…suck nått ska jag väl ha, jo kan ju äta sånt där nyttigt skit som frukt tex som jag vet att jag älskar men inte vill ha för det är så jävla gott, jag vill bara ha kaffe och snus så min andedräkt får den där sköna smak och doften som liknar kattlådan i hallen, speciellt då vår ena han-katt alltid totalt vägrat att skotta över sin skit, får lådan och atmosfären ett par kvadrat i närheten en speciell flavour, som frukt kan tvätta bort.

    nä in med skiten i munnen och magen, jobba dygnet runt, stress ät drick kaffe och ät snus! ät snus! å det är så jävla gott med den där skiten i kroppe! ARARARArarg bara lite till å å åh där så där bara en till.. Helvetes vilket svart moln där runt mig nu, och Nu ska jag äta en mandarin.

    #76022
    Camen
    Medlem

    och mandarinen var rutten på baksidan.

    #76023
    Fyrkanten
    Medlem

    Se det som ett tecken haha

    #76024
    Laufrakan
    Medlem

    Haha.. ler stort.. känner igen mig exakt i hur du beskriver det.. Håll ut det blir bättre.

    Men den stora grejen är som du är och skrapar på, att man har dämpat kroppen otroligt mycket med nikotin. Utan det så sakta kommer man i kontakt med kroppen och även något annat. Känner saker man aldrig känt innan.

    Jag har slitit i flera år att komma i kontakt med mig själv och kroppen mer, genom massa olika saker då jag är övertygad om att en av framgångsfaktorerna är just att ha kontakt med kroppen och lyssna och följa den. Då den vet så mkt mer än hjärnan/dumburken.. Men att snuset dämpat så mycket som de gjort.. trodde jag aldrig..

    kör på nu!!

    #76025
    Camen
    Medlem

    Kan inte sova, svettningar, varannan natt har jag sovit 1,5 timme… somnade kl 12, vaknade ca 02:00, vred mig i sängen, gick och drack vatten tittade i taket, tankar, känslor, vridningar och kramper ikroppen, klockan pep, dags att kliva upp, äta frukost, tok hungrig, ät gröt, bröd, ägg, drack drycker.. etc. sen jobba konstigt.. inte trött… kvällen kom.. vaken… klockan blev 24:00 somnade sov som en stock vaknade kl 08:30.. och sedan samma sak igen då natten kom.. kan inte sova..

    Hungrig och sugen hela tiden.. sugen på mustiga viner, och porter, svagdricka, kaffe, mörk choklad, mökt mustigt..

    visst blir jag sugen på cigg, och snus… men det inehåller inte den där mustiga fylliga essensen jag är ute efter.. och en cigg, en snus kan inte dämpa mitt sug, min längtan.. En dosa snus kan dämpa. Ett packet cigg kan dämpa.. men inte en enstaka, det är för lite nikotin i en enstaka för att dämpa mitt sug, jag måste ha något som fyller upp hela min kropp, hela min behållare av nikotin så jag blir stinn.,, men då har jag jobbat till mig nikotinet igenom ett kontinuerligt intaganda ca 3 dagars snusande etc, detta arbete är idiotiskt att lägga ner..

    varför lägga ner ett sånt stort arbete på att dämpa något, det orkar jag inte..

    jag vill ha något enklare, en fet jävla hästspark rakt in i sinnet, sänker bort mig i ca 15 min, komma till baka spiknykter, pigg och alert, full med visdom och förståelse.

    Med insikt i hur mitt liv fungerar och hur hela världsaltet hänger i hop, antar jag mig världens utmaningar och prövningar med ett läntande och njutande hjärta. det är min riktiga personlighet.

    Inte någon sur vrång jävla pettsongubbe som snubblar över sina egna tankar och fastnar i dessa vinkelvolter av patetiskt självömkande, vilket helvetens jävla spektakel jag känner mig, sitta här och grymta i soffan.

    #76026
    Camen
    Medlem

    Nu är det nog! snälla universum ge mig sömn! i fyra timmar har jag legat och vänta på sömnen. klockan är 03:50 min klocka ringer 07:00 hur faan ska jag orka jobba hela dagen.. vilket helvete! det har varit så här? varannan natt i 16 dagar.. ska det vara så här så börjar jag snusa igen. detta är ett helvete hur länge ska de vara så här?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.