berghman

Forumsvar skapade

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Vill dela med mig ett tips! #88230
    berghman
    Medlem

    Ja träning är toppen och för mig något jag inte klarar mig utan, inte bara för fysiken utan även för den psykiska hälsan. Är ju lite som ett lyckopiller att träna. Om du vill ha ett träningstips så kolla på en träning som heter Insanity Max out 30. Hittade av en slump för ett år sen och älskar träningen! Tränar hemma 30 min per gång 5 dagar i veckan i 2 månader.
    Är fitnessträning lite som crossfit. Träningen körs framför en laptop och bara följa gruppen som tränar. Jobbigaste träningen någonsin och roligaste! Båda mina syskon och deras respektive och min fru har också kört den och massa andra som jag rekommenderat den till!
    Har kört den två omgångar och nu använder jag den ibland och varvar med yoga och dans. Superkul! Hemmaträning är grymt!

    som svar på: Vill dela med mig ett tips! #88217
    berghman
    Medlem

    Vad underbart att du bestämt dig nu! Är ju så skönt å vara fri! Så du har testat oil pulling! Hur kändes det då? Hur länge höll du på? Är ju lite kul det där med oljan för jag liksom använder den till lite allt möjligt, tex som ansiktskräm och läka tatuering och putsa skor och steka i och äta 🙂

    Lycka till!

    som svar på: Vill dela med mig ett tips! #88192
    berghman
    Medlem

    Igår satt jag på tunnelbanan och plötsligt kom en sån där doft någonstans ifrån av sur snusandedräkt. Mådde illa och tänkte att fy fan vad skönt att slippa det där!

    som svar på: Vill dela med mig ett tips! #88191
    berghman
    Medlem

    Ja det sköljs så det står härliga till! Ibland har jag inte hunnit två gånger men nästan varje dag. Är dag 39 nu och inte snusat eller ens känt mig sugen. Har funkat bra även då jag träffar kompisar som snusar. Det brukade ju aldrig funka utan att det blev tiggeri. Vet inte vad det är med den här sköljningen men det har verkligen hjälpt. Låter ju helt sjukt egentligen! Det är också skönt att skölja eftersom det känns så fräscht i munnen om en är intresserad av munhälsa.

    som svar på: Vill dela med mig ett tips! #87988
    berghman
    Medlem

    Toppen! Ska bli intressant att följa!
    Är inne på tredje veckan å inga tankar på snus
    Blir eldprovet på fredag då jag ska på fest!
    Får skölja extra länge då😄

    som svar på: Vill dela med mig ett tips! #87943
    berghman
    Medlem

    Vad glad jag blir! Hoppas du får samma känsla som jag. Återkom gärna hur det går!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)