Min tur.

Välkommen! Forum Dagbok Min tur.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 16 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68453
    Force69
    Medlem

    Dag 1. Tog senaste prillan igår och sitter nu efter morgonkaffet som ett lik och läser igenom det som står här på Slutasnusa.se. Söker inspiration och försöker hitta styrka att klara detta. Tycker redan att det känns jobbigt. (ca 3 timmar sen jag vaknade) Hur gjorde ni för att överleva? Antar att jag kommer få lov att gå in flera gånger på denna sida. SHIT vad jobbigt detta är. Ser fram emot att överleva dag 1: OM så sker så kommer rapport om dag 2: senare….

    #74907
    Force69
    Medlem

    7 timmar nu… Tycker jag vart skitduktig men det är ju igentligen patetiskt. Nog f-n ska man väl klara sig 7 timmar utan snus???? Hjärnan är den stora boven. Den vill manipulera mig hela tiden. Just nu är kampen mot hjärnan svårare än nikotinsuget. Kanske hör ihop?? *s*

    #74908
    Force69
    Medlem

    Dax att gå till sängs. Första dagen var sådär. Hjärnspöket jobbar på att lura mig men dag1: klarade jag iaf. Tog en 10 km löprunda för att skingra tankarna. Hoppas dag 2 går lätt…

    #74909
    Force69
    Medlem

    Klockan är nu 02:49. Varför går det inte att sova? Hela min hjärna skriker efter en snus nu… Men jag ska härda ut och hoppas på att somna snart.

    #74910
    Force69
    Medlem

    Somnade vid 04 tiden. Upp vid 09 tiden. Nu får vi se hur denna dag går. Tänkte direkt när jag vaknade att en snus vore jättegott men nej…… Jag ska INTE ta nån prilla.

    Kanske inte många som läser vad jag skriver här men det hjälper mig själv att skriva av sig. Jag vill tro att det är så iallafall.

    #74911
    eastling
    Medlem

    Gött att du slutat! Slutade för ca sju veckor sen. Känner igen sömnproblemen i början… Det blir dock bättre ganska snart! Det är helt klart hjärnan som e största boven när den fysiska abstinensen börjar ge med sig, men tänk positivt. Det är inte synd om dig, det är synd om de stackare som är kvar i skiten!

    #74912
    Force69
    Medlem

    Tack för supporten eastling. Ja jag hoppas sömnproblemen inte kvarstår. Synd om mig?? Nej aldrig. Det har aldrig varit synd om mig när det gäller snusandet. Jag har själv satt mig i skiten så nu får man stå sitt kast….

    #74913
    eastling
    Medlem

    Rätt inställning! Sömnproblemen försvinner snart o sen blir allt bättre. :-)

    #74914
    Force69
    Medlem

    Dag 2 över. Hjärnspöket finns där men det har gått förvånansvärt lätt idag. Vet att det kommer tyngre stunder så jag får glädjas med dom lätta….

    #74915
    Force69
    Medlem

    Dag3: TUNGT!!!! Fan vad jobbigt det är idag. Hjärnspöket försökte få mig att ta en(1)… BARA en snus efter maten. För det var jag värd… Hm nej ut och ta en löprunda istället så kanske dom positiva tankarna kommer åter…

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 16 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.