smush

Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Nu är det dags! #86305
    smush
    Medlem

    Då är det bara att spotta ut prillan och påbörja ditt nya liv utan snusen. Första veckan är tuff men håller man sig borta från snusen under den så blir det bättre.

    Håll din motivation hög för den kommer du behöva!

    som svar på: Kommer jag att klara det…? #86299
    smush
    Medlem

    härligt att det går bra för dig att trappa ner. Det gäller bara att inte hålla på allt för länge med hjälp medel för man fastnar lätt för dem. Den första veckan var väldigt tuff och man var inte glad alls men det gäller att hitta sin motivation för att sluta för man kommer bli frestad jätte många gånger att ta en snus.

    Lycka till!

    som svar på: Mycket tid. #86288
    smush
    Medlem

    Ja det suger verkligen att sluta, är inte väldigt aktiv på sidan och händer mer än ofta att jag bara tittar in och inte skriver något.
    Det är bara att kämpa på, inte roligt alls och det tar på ens krafter. Jag har absolut ingen energi längre men det gäller bara att hålla min motivation uppe annars är det kört för min del. För min del är det både ekonomiskt och hälsa, finns så mycket bättre saker jag kan spendera mina pengar på än snus och min mage känner sig redan bättre så även om det suger rejält att sluta så är det värt det för min del.

    Bra att du kämpar på Sverker, Starkt gjort!

    som svar på: Goodbye and fuck off #86263
    smush
    Medlem

    Härligt att det går bra för dig! Ja man kommer att spara en hel del pengar, Snus är dyrt så när man slutar med det får man pengar över till annat som man kan ha roligt för!
    Bra kämpat, snart är du uppe i en hel vecka riktigt starkt gjort!

    som svar på: Goodbye and fuck off #86236
    smush
    Medlem

    Det är en ständig kamp att hålla sig ifrån snusen, du klarar det denna gången. Men min första vecka var riktigt jobbig, men det gäller att bita ihop och kämpa dig igenom de värsta abstinensen. Har påbörjat vecka två och det känns bättre än första veckan!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)