Marrens

Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: ..att den just den snusen skulle bli den sista. #83857
    Marrens
    Medlem

    Hänger i! Vissa stunder lätt, andra lite desto värre. Men inget är så jobbigt som första 3-4 dagarna. Så bara försöka hålla i tills det planar ut ännu mer..

    som svar på: ..att den just den snusen skulle bli den sista. #83828
    Marrens
    Medlem

    Sov finfint i natt, det var första gången sedan jag kastade prillorna. Alltid nyttigt att sova bra som vi alla vet men i detta fall mer i motivationssyfte. För har haft ett par tyngre dagar med snussug, tankar på varför jag slutar och dåliga nätter. Så känslan att sova gott en hel natt, vakna upp utan att smaka råtta i käften och inte börja sträcka sig för att hitta dosan innan man ens öppnat ögonen.. Det känns grymt bra och motiverande. F-n, det är så här det ska vara.

    De substitut jag haft istället för snuset har minskat de sista dagarna, visst kaffet och choklad förbrukas lite mer än vanligt men de andra som tuggummin tuggas inte lika frekvent som de första dagarna och ingefäran är slut och någon ny har jag inte köpt så..
    Tror faktiskt jag prickade rätt i vad som var rätt melodi för mig vad gäller snusa: Cold turkey (sluta rakt av utan nedtrappning.) Men låta mig själv äta vad jag vill de första 2 veckorna då jag antar den största påfrestningen är.

    För mig fanns det en psykologisk fördel med Cold turkey och det var att jag gillade grejen med att kunna räkna timmarna och nu dagarna på hur länge det gått som snusfri. Se tidskedjan bara bli längre och längre. Och efter att ha slitit på nu, så är man rätt mån om att inte bryta denna tidskedja.

    Lycka till med ditt kämpande!

    som svar på: Känner mig efterbliven… #83818
    Marrens
    Medlem

    Grattis! Så grymt!

    som svar på: ..att den just den snusen skulle bli den sista. #83817
    Marrens
    Medlem

    Tack för peppen Messi! Ja, jag har en bit kvar det känner jag. Tar en dag i taget. Men Jag har bestämt mig för att det inte finns några alternativ. Det gör det faktiskt lättare.

    Sover betydligt sämre nu, hoppas ju såklart det släpper relativt snart. I natt var nog den sämsta natten hittills. Men men, bara att bita ihop. Det kommer ju såklart släppa och bli bättre.
    De nätterna man som snusare vaknar och behöver ta en snus.. Ja, det var för mig en av de situationerna jag kände mig som mest ägd. Så istället för att ta en snus efter att man borstat tänderna och att vakna på natten för att stoppa in ytterligare en snus och att slutligen vakna på morgonen och det första man gör är att sträcka sig efter dosan… Nä, så vill jag inte ha det längre. Den tanken är för mig motiverande nog just nu.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)