Majen

Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: En vecka! #84057
    Majen
    Medlem

    Jag hade nog sökt läkare om jag vore dig. Vet många som snusar och fler av dem snusar lika mycket/ mer än du gjorde och jag har aldrig hört talas om att någon av dem har det så som du har det. Men det behöver inte betyda att det är nåt allvarligt för det. Gått upp i vikt fort senaste tiden? Mer stressad än vanligt? Ångest? Astma?

    som svar på: Vad kan jag förvänta mig när jag slutar? #84049
    Majen
    Medlem

    Kanske är lite sent ute nu och vill verkligen inte uppmuntra nån till att snusa som inte vill snusa men jag hade aldrig klarat det om det inte gett sig efter så lång tid. Jag håller på att dö här efter ca 4 veckor så om det inte vore för att jag inte hade några pengar hade jag nog inte orkat med… Fan suget har blivit varken bättre eller sämre sen dag 4-5. Ska det inte bli bättre snart?? Min sambo hade snusat i typ 15 år och jag i 4, vi slutade samtidigt och jag verkar ha det jättemycket jobbigare än honom. Hans sug är nästan borta och för mig är det lika jobbigt nu (dag 26) som dag 4. Det är inte det att suget i sig är speciellt jobbigt utan att det hållit i sig konstant såhär länge.

    som svar på: Vad kan jag förvänta mig när jag slutar? #83919
    Majen
    Medlem

    Om några timmar har jag vart nikotin- och tobaksfri i en vecka and still going strong! 😉 tack för era svar och era värmande ord

    som svar på: Vad kan jag förvänta mig när jag slutar? #83913
    Majen
    Medlem

    Tack för ditt svar Kalkonen och tack för välkomnandet 🙂 Idag har vart en riktig pissdag, låtit min ilska gå ut över min stackars sambo, följt av ett gråtkalas, så skönt att läsa om att ett liv utan en tanke på snus faktiskt är möjligt.

    Men apropå det här med återfall, om det (peppar peppar) skulle hända är det helt tillbaks på ruta ett igen då eller är det ”bara” några steg tillbaka? Återigen har jag hört för många skräckhistorier om ”en snus på fyllan och dagen efter sitter du där med en stock och är fast igen”.

    som svar på: Vad kan jag förvänta mig när jag slutar? #83909
    Majen
    Medlem

    Tack så mycket! 😀

    Det är intressant att se att det är så himla olika från person till person. Har hört alltför mycket skräckhistorier de senaste dagarna så kul att läsa om nån som redan efter en månad märker positiva sidor av ”nykterheten”, även om det låter som att du haft en jobbig första tid.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)