Dre

Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Snusare i 24 år lägger av! #86183
    Dre
    Medlem

    Fem veckor idag!

    Lite jobbigt under korta perioder varje dag. Vissa rutiner så som att dricka kaffe känns torftigare utan snus. Men på det stora hela fungerar allt bra.

    som svar på: Gjort slut med snus efter 7år #85992
    Dre
    Medlem

    Håll ut, kör cold turkey! Se de första dagarna som en annan form av berusning och betrakta dig själv utifrån.

    som svar på: Snusare i 24 år lägger av! #85991
    Dre
    Medlem

    22 dagar idag. Det fungerar bättre och bättre. Om man ser tillbaka på de tre första veckorna så var den första veckan extremt svår rent fysiskt. Kroppen skakade och svettades, särskilt svårt var det under nätterna. Jag minns inte speciellt mycket, allt är som en dimma. Vecka två minns jag att jag var väldigt elak periodvis (tyvärr) mot framförallt min fru. Kort stubin och irriterad. Jag kan bli onödigt grinig ett par gånger om dagen men den delen blir iaf bättre. Nu handlar det om att hitta sig själv och sin identitet som ickesnusare. Jag snusade från att jag var 13 år tills dess att jag var 37, dvs hela mitt vuxna liv (samt min tonårsperiod).

    Jobbigast är det efter maten…mest då som en rutin och känsla som saknas.

    som svar på: Snusare i 24 år lägger av! #85877
    Dre
    Medlem

    Nu är man inne på sin andra vecka som snusfri. Tänkte under denna vecka även skippa eventuella grillöl. Min teori är att de fördjupar dalarna och bidrar till ett negativt tänkande. Jag vill inte ersätta ett beroende med ett annat.

    som svar på: Snusare i 24 år lägger av! #85863
    Dre
    Medlem

    Tack för ert stöd, det hjälper att höra att andra delar samma verklighet och har genomlidit samma sak.

    Dag 5 var något lättare än de tidigare dagarna . Mindre lättirriterad mot närstående. Höll mig själv sysselsatt med några enklare snickeriprojekt (semester). Glömde nämna i mitt inledande inlägg att en ytterligare anledning att sluta snusa är mina två små barn och exponeringen inför dem.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)