Christian

Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Slutasnusa.com=slutasnusa.se? #74001
    Christian
    Medlem

    Snusanne !

    Grymt bra jobbat.Mitt förslag är att du skickar ett väldigt snällt och vänligt mail till Calle. Och där ” bara ” frågar om han har planerat att stänga ner sidan för gott.

    Jag tror / vet att Calle är mycket medveten om hur viktig hans sida är för många.

    Om han har planerat att stänga sidan så tror jag att det finns många andra som är beredda att driva den vidare…Till er som har Facebook. Starta ett upprop ! Rädda Slutasnusa.com !!!

    Och Snusanne, kom ihåg ! Du blir tyvärr inte fri på 90 dagar.. men bit ihop och fortsätt kämpa. Du kommer att klara det..Men var medveten om att demonerna kommer att anfalla dej många gånger till det kommande året..

    som svar på: Slutasnusa.com=slutasnusa.se? #73999
    Christian
    Medlem

    WBCut & Snusanne härligt att se att det inte bara är jag som saknar Slutasnusa.com.

    En fråga till er…Själv är jag inte med på Facebook men är det någonstans man på något sätt borde kunna hitta Calle så är det väl där ?? Iaf någon som kan tipsa oss om en mailadress..

    Helt 100 allvarligt så vågar jag påstå att det troligtvis inte finns något annat forum i Sverige som har bidragit till att så många verkligen har kunnat bli fria från sitt nikotinmissbruk som slutasnusa.com. På riktigt så borde Slutasnusa.com faktiskt vara en angelägenhet för hela Sveriges hälsoarbete…Calle måste förstå att en sådan sida kan man bara inte stänga ner.Den måste överlåtas på någon annan.

    som svar på: Slutasnusa.com=slutasnusa.se? #73993
    Christian
    Medlem

    Vad är detta ? VAR ÄR SLUTASNUSA.COM ? I snart 2 år har jag haft som mål att vara snusfri i 1000 dagar innan jag ens vågar antyda att ” jag har klarat av att sluta ”.

    Under nästan 700 dagar har jag haft ett enormt stöd och hjälp av alla fantastiska hjältar på Slutasnusa.com. Utan den sidan hade jag ALDRIG klarat att komma så här långt. Och vad händer nu ? Calle stänger ner sidan !!! Så kan man inte göra.

    Är det någon här som har kvar mailadressen till Calle ?

    HJÄLP HJÄLP HJÄLP !!!!!!!!!!!!!!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)