Cha

Forumsvar skapade

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: En Jubelåsnas försök #86171
    Cha
    Medlem

    Bra du stod emot! Det blir tufft men finns viljan där klarar man allt! Själv är jag inne på min 9onde dag och minns de första dagarna, tuffa, då man tänker på snus och har suget där i stort sett hela tiden. Är fortfarande tufft men har bestämt mig, det verkar som du också har det så kämpa på!

    som svar på: Tungt…. #86077
    Cha
    Medlem

    Tack! Jag får tänka mer dag för dag och inte fokusera så mycket på slutresultatet..vill bara att det ska kännas bra och att energin är tillbaka, men det tar sin tid så bara att hålla ut:)

    som svar på: En gång för alla #86042
    Cha
    Medlem

    Känner lite igen mig i det… har 2 dosor kvar och tänkte tidigare idag att jag ångrade att jag inte snusat upp de med!
    Fast jag är ju ”bara” på min 2 snusfria dag…

    som svar på: Strategi? #86039
    Cha
    Medlem

    Inne på min 2 dag utan snus nu och går väl ok förutom att jag sovit ganska kasst inatt och känner mig konstigt trött och allmänt ”snurrig”. Antar det går över. Vill verkligen detta och hoppas energin kommer tillbaka snart, har varit ledig i ett par dagar nu, välbehövligt då jag känt mig ”groggy” hela dagen….

    som svar på: Gjort slut med snus efter 7år #86009
    Cha
    Medlem

    Bara att kämpa på! Vet inte riktig vad jag har att vänta då jag slutar imorgon. Sitter med min Catch Lakrits just nu och hetssnusar känns det som O/…

    som svar på: Strategi? #85979
    Cha
    Medlem

    Tack för input :-)Kommer köra Cold Turkey, verkar som alla tycker det är det vettigaste…sista snusen tar jag tisdag kväll sedan är det slutsnusat för min del! Jag hade nog tänkt använda mig av ingefära men kanske bäst ändå att skippa substituten.

    som svar på: Strategi? #85963
    Cha
    Medlem

    Tusen tack för alla tips och råd! Känner mig så motiverad att sluta och har förstått att det kan bli riktigt riktigt jobbigt…
    Tränar gör jag, men blir spännande att se vad snusandet har haft för effekt på konditionsdelen, antar den blir bättre:-)
    Jag slutar på onsdag så lär behöva pepp efter det tack!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)