cescfabregas

Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Nu är det dags #84016
    cescfabregas
    Medlem

    Till Ginger:

    Jo, jag klarade av första dagen genom att ha gäster hela dagen (var tvungen att vara trevlig), hjälpte lite. Kröp på väggarna i slutet. På måndagen gick jag till jobbet och jobbade med kunder i 10timmar. Var sjukt snurrig/trött/borta hela dagen. Jobbig abstinens, tänkte mest på att jag behövde snus.
    Kom hem och var megaförkyld och bäddade ner mig. Tog också en nicotinell sugtablett, eller ja, en halv, och sen var det mer eller mindre ok. Somnade. (Stämmer det att man blir lätt sjuk av att sluta?) Tog en halv sugtablett idag med, på kvällen. Upplever dom mest som lite mentalt stöd. 1mg, suger en liten stund och sen spottar ut (max en på en dag). Tänkte ha som nödfall över nyår liksom. Reser utomlands på nyårsdagen så då kan jag inte ens få snus om jag hade velat.

    Förstår att du blev rastlös av att sitta i en bil, det är ju när man har en massa tid över som det är grymt bra med snus dessvärre.. Hur har det gått?

    som svar på: Nu är det dags #83992
    cescfabregas
    Medlem

    Jag bestämde mig igår. Snusat göteborgs rapé mini i ett par år nu, efter rökstopp. Helvete vad man fastnar. Tog de sista två igårnatt vid 12 tiden. Har inte tagit någon imorse, känns superdrygt. Har ingen dosa, bara att stå ut antar jag.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)