Susanna

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Då var det min tur då #86177
    Susanna
    Medlem

    Hur gick det för dig i fredags? Jag var på kräftskiva igår och det var kämpigt. Mina vänner som snusar verkar inte gilla att jag lämnat snusgruppen hehe. En satt och tjatade om att jag skulle ta en, ”smaka nu” ”denna sorten är jättegod, smakar rapé fast billigare” Rapé var min drog =) Jag tackade vänligt nej men åt frenetiskt upp en halv påse chips istället. Tror folk blir avundsjuka för att man är närmare att sluta än de är. Upplever du något sånt i din vänkrets?

    • Det här svaret redigerades för 8 år, 9 månader sedan av Susanna.
    som svar på: Då var det min tur då #86126
    Susanna
    Medlem

    Välkommen! Härligt att du är i krigarmodus mot snusets grepp. Du är grym, håll ut snart lättar det!

    som svar på: Gjort slut med snus efter 7år #86086
    Susanna
    Medlem

    Tack så mycket Cumulusnimbus. Intressant det du skriver, och väldigt skrämmande. jaja, man har ju tagit rätt beslut att skippa drogen . Vidrig bransch egentligen, det borde förbjudas egentligen. Fast var och en tar ju ansvar för sin hälsa, men detta du skriver var okänt för mig. Bra att upplysa folk om drogen.
    Jag önskar att gå upp mest i muskler men fett också så jag inte blir senig. Nu väger jag 52 och är 174,innan snuset låg jag på 63.5, lite mer normalt=P Är väldigt sugen på att börja boxas

    som svar på: Mycket tid. #86058
    Susanna
    Medlem

    7år låter inte mycket för mig heller men när jag tänker att jag varit beroende 25% av mitt liv så känns det värre.
    jag tror inte det är samma om man snusat 5 eller 50 år. Jag ser verkligen upp till sådana som dig som lägger av med giftet efter alla år, riktigt starkt gjort! Jag blir inspirerad av dig, du klarar detta då finns det ingen anledning till att jag mfl inte ska klara det. Ikväll känns det väl bättre för dig med?

    som svar på: Gjort slut med snus efter 7år #86055
    Susanna
    Medlem

    jag hade hellre hållit det för mig själv jag med, men vissa är uppmärksamma och reagerar och då tycker jag man kan säga som det är, vad man går igenom. Det krävs nog med än en chokladkaka, jag har tryckt i mig allt från bra mängd mat, godis till ”gå upp i vikt pulver” samt protein pulver. jag har stått still i vikten ca 6 år hoppas det kommer hända saker nu.

    lycka till själv =)

    • Det här svaret redigerades för 8 år, 9 månader sedan av Susanna.
    • Det här svaret redigerades för 8 år, 9 månader sedan av Susanna.
    som svar på: Gjort slut med snus efter 7år #86052
    Susanna
    Medlem

    Glad att jag inte föll för mitt sug igår, men det var kämpigt. Känns som att man svettas litervis under en dag, men rätt skönt, ser det som rensning. Idag går det lättare, börjar känna normal smak i munnen och öronen brusar inte längre. Jag tänker inte på snus varenda stund heller. Berättar smått för fler och fler att jag slutat, kan knappt tro på det själv när jag säger det högt. Men denna gången ska det gå. Hjärtat har inte rusat för mig sen jag slutade, inte ens under mina löpturer. Läskiga är att jag knappt känner att det slår alls men det är väl så det normalt ska kännas kanske =)

    som svar på: Mycket tid. #86051
    Susanna
    Medlem

    Heja dig kämpe! Jag känner igen mig mycket i de du skriver med störd sömn, yrsel, svettningar, ökad aptit m.m Jag försöker manipulera mig själv genom att gilla hur jag mår just nu och tycka det är intressant med dessa abstinensbesvär som visar sig. Låter skruvat men funkar till viss gräns. Inte så kul att ligga vaken om nätterna dock.
    Nu kämpar vi vidare gänget!

    som svar på: Gjort slut med snus efter 7år #86045
    Susanna
    Medlem

    jag är så sugen!Jag tog en öl och ett glas vin,klart abstinensen efter snus är ggr 10 mer nu. blir tokig!konstant kallsvettig som en fuktig disktrasa, smakar järnrör i käften…näääe ska inte…de e en dag imorn å

    som svar på: Gjort slut med snus efter 7år #86016
    Susanna
    Medlem

    Lycka till Cha, det kommer gå bra! En tips till dig som snusat med lakritssmak är att köpa lakritspulver att slicka på om det skulle krisa. hockeypulver funkar också

    som svar på: Gjort slut med snus efter 7år #86008
    Susanna
    Medlem

    Jag tog en efter 20 timmar men det gjorde mig så yr och illamående så då har jag hellre abstinens besvär, som du skrev Dre en annan form av berusning. Jag nästan gillar den =) Vilken aptit med, hoppas på att gå upp de 10kg som jag tappat under åren som snusare.
    Bra jobbat ni andra med!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)