Yeah yeah stop!

Välkommen! Forum Dagbok Yeah yeah stop!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 11 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #86543
    MangeRock
    Medlem

    Har ofta varit här för att söka stöd mentalt under de senaste månaderna, i min kamp mot snuset. Jag slutade i somras och tycker att det varit/är himmel och helvete. Hopp och förtvivlan. Jag vill nu skapa en användare här för att kunna peppa andra och mig själv i den fortsatta kampen.

    Jag började snusa regelbundet för ca 20 sedan. Provade snus för första gången något år innan jag satte igång på allvar. Den första snus jag tog var en Tre Ankare portion och jag mådde så jävla dåligt. Trots detta tvingade jag mig själv att fortsätta av anledningar som idag framstår som helt jävla efterblivna.

    De senaste fem åren har snuset förstört mer och mer av mitt liv. Insomningsproblem, stresskänslighet, hjärtklappning osv. I somras satte jag ner foten mest av en slump och har nu varit utan ganska länge. 78 dagar om jag räknat rätt 🙂 Nåväl, kämpa kämpa kämpa. Detta ska gå! Jag vill aldrig mer stoppa i mig något som innehåller giftet nikotin. That’s it!

    #86551
    VanQuijote
    Medlem

    Lovvärt och fint initiativ att gå med för att stötta andra!
    Och grymt bra jobbat med dina snart 80 snusfria dagar!

    #86553
    MangeRock
    Medlem

    Ja vi måste försöka hålla varandra om ryggen i detta för det är inte lätt alla gångar!

    #86577
    sverker
    Medlem

    Grattis till 80 dagar! Som du säger vi ska stötta varandra här.

    #86579
    MangeRock
    Medlem

    Tackar Sverker! Det har som sagt inte varit lätt alla gånger. En sak som jag skulle vilja tipsa alla om är att på nått sätt börja röra på sig. Jag satte igång med löpning efter 20år av total inaktivitet. Snuset gjorde mig passiv, jag låg mest på soffan eftersom allt var jobbigt. Blev jag rastlös var det bara att möla in mer snus.

    I vilket fall har löpningen hjälpt mig väldigt mycket i denna kamp. Första gångerna jag sprang var jag helt lila i ansiktet efter 200 meter men nu springer jag 6-7 km utan problem. Detta ser jag som en positiv bieffekt av slutandet. Att röra på sig hjälper också när det kliar i själen, vilket det ibland gör nått djävulskt när man slutar snusa 🙂

    #86692
    MangeRock
    Medlem

    En bra sak att rapportera! Igår hade vi nätverksträff på jobbet. Många jobbiga kärringar som bara tjatar och gnäller. Irriterande såklart men snussuget höll sig på avstånd. Jag var lite rastlös och frånvarande när jag kom hem på eftermiddagen men egentligen inget som kan härledas till snuset.

    Jag tror banne mig att jag håller på att ro detta i hamn 🙂

    • Det här svaret redigerades för 8 år, 7 månader sedan av MangeRock.
    #86832
    MangeRock
    Medlem

    Oj en vecka över hundra utan att jag tänkt på det! Det går bra nu!

    #87124
    MangeRock
    Medlem

    Sömnbristen som nybliven tvillingfarsa gör att snuset poppar upp i hjärnan ibland igen. När huvudet känns som äppelmos tänker jag att snus kanske skulle kunna hjälpa mig fokusera. I helevete heller!! Sanningen är att det skulle förstöra så jävla mycket så därför låter jag bli. Gick in här för att påminna mig om att det är ett jävla skit jag hållt på med. Så är det med det!!

    #87217
    MangeRock
    Medlem

    Hos tandläkaren i dag. Lite nojig innan då man hört att det skulle va lätt att få hål utan snus. Inga problem här i alla fall 🙂 Allt i fint skick. Säkert en myt det med för att lura folk att använda skiten. Såja!

    #87352
    MangeRock
    Medlem

    Totalt återfall!! En lättnad men jag klandrade mig såklart några dagar. Om jag ska se någon orsak till det så var det mitt humör som höll på att förstöra mina relationer. Jaja så kan det gå. Kämpa på ni andra i denna eviga kamp 🙂

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 11 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.