vilka läser här

Välkommen! Forum Allmänt vilka läser här

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #73558
    nybrocorner
    Medlem

    Jag vet att vi är betydligt fler som läser än som skriver här. Nivån på ditt engagemang måste alltid du själv avgöra. Forumet är otroligt bra som hjälpmedel i resan mot snusfrihet… jag hade inte klarat mig dit jag är idag om jag inte bl.a hade forumet.

    Men för oss som är aktiva skulle det vara roligt om ni alla presenterade er lite… vilka är inne och läse…

    #78462
    nybrocorner
    Medlem

    Nybrocorner, 166 dagar på resan mot nikotinfrihet, har skrivit aktivt här och på min blogg.

    Börjar få ballans i mitt liv nu, även om det fortfarande inte är en dans på rosor…

    Jag läser allt som skrivs men numera hinner jag inte logga in så ofta och kommenterar inte allt… jag är på väg att stå på egna ben snart…

    #78463
    Flatpicker
    Medlem

    Jo, jag läser här. Skriver inte så ofta i min egna Dagbok men kommenterar och tipsar andra ibland. 118 dagar utan nikotin nu. Jag säger nikotin för de sista månaderna var det mest nikotintuggummi som var min last. Snusade dubbla General mini extra strong i smyg för min sambo på helgerna. Jag känner mig till 90% fri från snusbegäret. Har ingen längtan att börja snusa eller ta en snus men brottas dagligen med saknade efter ”kickar”. Mitt snusande under detta år var allt som oftast för att ge mig själv kickar.

    #78464
    issen
    Medlem

    Issen, dan före ettårsdagen utan snus!! Jag är inne så gott som dagligen och läser men skriver inte så ofta själv. Jag är numera en ödmjuk fd nikotinist som aldrig någonsin igen får ta en snus för då åker jag dit igen. Så är det bara. Slutade mha hypnoterapi, det bästa jag gjort!!! :D

    #78465
    lufttork
    Medlem

    Jag brukar kolla Nybrocorner och Cumluimbus (stavning) trådar cirka 1-2 gånger dagligen, även Nybrocorners blogg. Det är de som uppdaterar frekvent – övriga veteraner har jag ingen koll på då era trådar försvinner bland alla ensidestrådar.

    #78466

    153 dagar utan snus och fortfarande här inne nästan varje dag och läser…

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.