utmaning

Välkommen! Forum Dagbok utmaning

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #87243
    jorgens
    Medlem

    Nu på måndag tar vi ett snusstopp . en utmaning mellan kollegor på jobbet , har nu tänkt på detta länge och nu blir det slut på skiten kostar bara pengar och man mår inge bra av skiten . kört en dosa om dagen i 33 år nu .NU ÄR DET NOG.

    #87245
    Boba Fett
    Medlem

    Kör hårt och lycka till! Är ni flera kollegor som slutar samtidigt kan ni förhoppningsvis hjälpa och peppa varandra när det känns tungt.

    #87247
    mumintrollet
    Medlem

    Lycka till!

    Om du menar måndag nästa vecka så rekommenderar jag varmt en tjuvstart 😉 , det kommer aldrig att bli lättare än nu! Om du menade att du redan slutat i förrgår så gratulerar jag till ett väldigt bra beslut!

    #87260
    jorgens
    Medlem

    Det blev en tjuvstart. 14 timmar utan snus nu ,energin glöder i mig – känns bra , suget kommer och går men med hjälp av plåster på armen så blir det inte desperation av allt . känns mer som ett sug hela tiden som man får slå bort .

    #87262
    mumintrollet
    Medlem

    Härligt! Bra med lite försprång 🙂

    Slutasnusa heter sidan men om du bara kan så skippa även nikotinplåstret så fort du kan.
    Man förlänger lidandet genom att ersätta ett nikotinpreparat med ett annat.

    Min erfarenhet är att det är bäst att kapa alla band med nikotinet på en gång, sedan ge full gas och aldrig aldrig kika bakåt eller ifrågasätta det beslutet.

    #87263
    iceman
    Medlem

    Nikotin är nikotin oavsett form. Du håller på att försöka sluta genom att trappa ner. Bra så men först när du har slutat att ta nikotin har du slutat på riktigt.

    Min erfarenhet efter att ha provat de flesta sluta snusa metoder är (som mumintrollet också säger) att plågan blir minst genom att gå cold turkey. Bättre 4 dagars tungt jobb istället för 30 dagars ganska tungt. Psykiska kampen med snusmonstret för vi alla oavsett metod.

    Sen är vi individer. Var och en kan sluta på sitt sätt så jag fördömer inte alls ditt sätt. Kör vidare på din väg och skulle du misslyckas kan du försöka någon annan väg nästa gång.

    Kriga på och lycka till!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.