Uppgiven

Välkommen! Forum Dagbok Uppgiven

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #81790
    llliiinea
    Medlem

    Hej ! jag har inte snusat på 3 veckor ! Att ha sluta snusa är det jobbigaste jag någonsin har gjort ! Och det blir bara värre och värre för var dag som går. Jag vet inte hur jag ska klara av det här. Det ända som håller mig ifrån snuset är tanken att om jag inte klarar att sluta denna gång kommer jag ALDRIG NÅGONSIN försöka sluta igen. Jag har såna hemska humörsvängningar, ena stunden kan det kännas okej och sedan kan jag bli jätte arg och irriterad över ingenting. Det är en fruktansvärd känsla- Jag vill bara riva ner allt i lägenhet och skrika rakt ut. Nu sista dagarna har jag känt mig ledsen, nått så fruktansvärt ledsen. Jag har sån ångest och jag känner bara för att krypa ner under täcket och aldrig mer komma tillbaka igen. Jag förstår inte hur jag ska hantera det här!? 🙁

    #81791
    nybrocorner
    Medlem

    Jadu… vi e rätt många här som gjort det du gör… vi vet vilket helvete du går igenom… och ingen av oss vill gå igenom det igen, för det är det värsta vi gjort…
    Sen vill jag bara tala om, även om du inte tror det, så överlever man…
    Man överlever verkligen utan snus…
    Och efter ett tag inser man att man lever ett bättre liv…
    Det går över… sakta men säkert…

    #81794
    martin_1
    Medlem

    Din hjärna är i obalans medan den anpassar sig. Det tar ett tag, men det kommer bli bra igen! Allt du måste göra är att hålla ut! Hoppas det går bra! Jag hejar på dig!

    #81799
    llliiinea
    Medlem

    Tack för stödet! Det känns lättare att gå igenom det här när man vet att det är fler som vet hur det känns! För det är ingen i min omgivning som förstår mig och vet hur jobbigt det är ! Denna helgen var den jobbigaste någonsin, skönt att den är över och att jag klarade det utan att snusa ! NU får jag bara ta nya tag och försöka leva en dag i taget. Även om det är jobbigt och att jag känner mig ledsen och frustrerad så känns det ändå lättare nu, när jag har fått läsa om hur andra upplever hur det är att sluta snusa. Skönt att inte vara själv i det här!

    #81801
    Jajo
    Medlem

    Kämpa på Linnea! (antar jag att du heter)

    Det blir enklare och för varje dag som går kommer ditt självförtroende att växa. En dag i taget. Vi har alla varit där och vet att det går över. 🙂

    Lycka till!

    #81813
    llliiinea
    Medlem

    det blir ju inte enklare för varje dag som går, Är jätte irriterad idag! Ingen lust med något. Det går ut över alla andra för jag kan inte vara trevlig eller glad. Jag känner mig arg, irriterad och så fruktansvärt frustrerad. JÄVLA SKIT rent ut sagt! har fortfarande bara lust att ställa mig och skrika på någon, är arg på allt och alla. Jag hatar den här känslan för jag brukar aldrig vara speciellt arg annars, och det skrämmer mig att man kan bli såhär arg. Jag känner att jag inte vet vad jag är kapabel till. JÄVLA SKIT DAG !!!!!!!!

    #81814
    nybrocorner
    Medlem

    been there,
    done that…

    Jadu det är tufft – men så är det ett potent gift du stoppat i dig…
    klart kroppen, hjärnan skriker…

    ge den vad den tål…

    drick mycket vatten, andas in genom näsan ut genom munnen…
    tillåt dig att skrika… tillåt dig att stirra rakt ut i luften…

    det blir bättre… har nån sagt… ;)…

    #81815
    Motivation
    Medlem

    Känner starkt med dig.
    Det var så där det var ibland.
    Det går över, fast du tror säkert vi driver med dig när vi säger så.
    Kämpa på, du ångrar inte det i framtiden, jag lovar.
    Styrkekram!

    #81817
    martin_1
    Medlem

    Heja llliiinea! Det är bra att vara arg ibland! Var inte arg på dig själv bara! Det är inte ditt fel att du är arg, du kommer bli som vanligt igen så småningom om! Kämpa på!

    #81819
    Rickard
    Medlem

    Hej,
    Slutade snusa tvärt den 19 nov efter 27år av snusberoende, de första 2 veckorna som du beskriver har varit minst sagt ett helvete, som om varje cell i kroppen har varit full av nikotin och skrikit efter refill varje timme….
    Har vaknat helsvettig och lakansbyte i kojen den första veckan och sedan dessa humörssvängningnar där allt är grått eller att tårarna strilat vid Mandelas begravning på direktsänd tv.
    Kämpa på för detta helvete vill jag aldrig uppleva igen!

    Rickard

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.