Tre år!

Välkommen! Forum Allmänt Tre år!

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #83956
    issen
    Medlem

    Idag för tre år sedan tog jag tåget till Karlstad och fick hypnoterapi av Kalle. Sen den dagen är jag en ödmjuk fd nikotinist som aldrig någonsin igen kommer att ta en snus igen! Jag kommer aldrig mer orka sluta snusa och därför kommer jag inte att börja igen så är det!

    Jag har sparat massor av pengar, mina oäkta sår under läppen är borta sedan länge, jag är piggare, mindre lat, fräschare – ja listan kan göras lång på positiva effekter. Men, den allra största och mest oväntade behållningen av att jag inte längre missbrukar nikotin är att jag har hittat tillbaka till mig själv. Jag känner igen mig själv hur jag var som tonåring innan jag började med nikotin. Jag har inte förstått att nikotinet har påverkat vem jag är men det har det. Och det är sorgligt men nu är jag äntligen tillbaka efter drygt 30 år i nån sorts halvlat dvala. Jag tycker verkligen om mig själv som jag är nu!

    Så, det går att sluta snusa även för oss som missbrukat länge. Det går och är värt allt slit!

    Lycka till alla där ute och en rostigt God Jul önskar jag er!!

    #83957
    issen
    Medlem

    Haha, dålig syn och autoifyllnad är inte den bästa kombinationen 🙂

    #83958

    Stort grattis!

    #83959
    messi
    Medlem

    Härligt issen… Bra jobbat!

    #83960
    NOVA
    Medlem

    Grattis Issen!

    Känner ungefär på samma sätt… Lagt ner nästan 30 år på nikotin och effekterna på ens personlighet och personlighet, har inte alls diskuterats av vetenskapen… Självklart är det skönt att vara fri från ett beroende fysiologiskt, men psykologiskt är en sjukt intressant process…

    Har kommit många nya insikter i att ta kontroll över detta…!
    Kan man ta kontrollen över detta, så är det mycket man kan fixa i livet!

    #83988
    SkrufAway
    Medlem

    Grattis! Grymt bra! Hade du några svackor efter säg 6 månader?

    #83991
    issen
    Medlem

    Visst har jag haft svackor men aldrig att jag ens har övervägt att börja snusa igen. Alternativet att snusa finns inte kvar längre och det är skillnaden mot tidigare slutasnusaförsök och måste bero på hypnoterapin.

    Jag har periodvis haft det väldigt kämpigt sen jag slutade snusa som normalt skulle gett mig bästa anledningen att börja igen men tanken har inte ens slagit mig. Förutom att jag förundrat tänkt att om detta hänt tidigare så skulle jag tyckt så synd om mig själv att det skulle ha varit självklart att jag ska få börja snusa igen! Jag har under dessa år krossat min fotled, blivit arbetslös, barnen har flyttat hemifrån – riktigt jobbiga händelser som jag fixat utan min snuttefilt snus.

    Så, hypnoterapi har varit min lösning och jag tror ärligt att jag inte fixat detta utan den hjälpen.

    #83993
    Perseus
    Medlem

    Bra jobbat issen!

    Man kan hitta olika vägar till att bli snusfri. Hypnoterapin verkar ha varit rätt hjälp dig.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.