Snusningsvikt

Välkommen! Forum Viktminskning Snusningsvikt

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #91562
  Anonym
  Inaktiv

  Försökte hålla igen på maten och motionerade ( ännu) mer än som snusare. Men gått upp ca 7 kilo. Gav mig själv 100 dagar, men nu har det gått ytterligare 3 veckor sedan dess. Så det är nog dags att börja få av fett från kroppen. Har svårt att öka träningsmängden så får dra ner på ätandet. Problemet är ju att jag blir mer snussugen då. Eller om det helt enkelt är hunger? Har ju i 30 år dövat kroppens signaler; sömn ,hunger ,ledsenhet ja alla yttringar har slipats ned med snus. Som snusare hade jag mindre problem med att gå ner. Jag kunde obehindrat hoppa över frukost och lunch. Kaffe o snus istället. Nu fungerar det inte längre att jobba utan lunch.

  #91564
  hurricane
  Medlem

  Det låter så sant detta om att man liksom har bedövat känslor, hunger osv med snus, vad har vi egentligen utsatt våra kroppar för?

  Jag pratar nog lika mycket till mig själv nu, nattätare som jag blivit. Men Ett förslag är att ha något mål kring kosten som inte har med just viktnedgång att göra, men som indirekt kanske gör att man äter nyttigare ändå. När jag, för klimatets skull, gick över från vegetarian till vegan för ett antal år sedan, bara rasade jag i vikt, samtidigt som det var SÅ spännande att börja laga mat med nya råvaror (övergången kan tyckas liten, men det var verkligen ett helt nytt sätt att tänka för mig – typ ”hur ska jag få i mig proteiner/näring/rätt mängd”. Nu behöver det ju inte vara just övergången till vegankost, utan bara någon förändring i matvanorna dom känns ROLIG och inte bara uppoffrande kanske. Själv blir jag ju sååå pepp av Biggest Loser och hur de äter. Nu svälter ju de sig typ pga ska gå ner i vikt så fort, men det dem äter och får recept på, ser så FINT och härligt ut och man kan ju bestämma mängden själv! Ett mål skulle ju kunna vara att lunchmaten alltid är sallad, sen kan man ju variera den i det oändliga, men att man liksom gör något spännande av det. Eller som köttätare att man byter ut luncherna till vego? Hmmm, jag bara tänker högt. Det där med sallader skulle nog kunna vara en grej för mig. Alternativt att äta så billigt som möjligt: spannmål som linser bönor osc är ju typ det billigaste att äta, och nyttigt: vore kul att se hur mkt matkostnader man skulle kunna skippa genom att alltid äta så billigt som möjligt till lunch – och samtidigt gå ner i vikt. Just nu är mina matrutiner eländiga och helt huller om buller med mackor chips och skit på konstiga tider.

  Ja, meddela gärna om du kommer på någon bra nyttoghetsplan!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.