Snart…

Välkommen! Forum Dagbok Snart…

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #82219
    novacain
    Medlem

    …har jag varit fri från snus i en vecka! Sömnen är obefintlig och jag som varit ”fri” från min ångest i nästan ett år har nu fått tillbaka den… Inte kul detta. Kämpa på!

    #82221
    Wolper
    Medlem

    Mycket duktigt! Kämpa på för det är värt det och blir mycket bättre! 🙂

    #82222
    NOVA
    Medlem

    Imponerande vad bra du är novacain…! Har haft panikångest, så vet hur det känns… Men du kommer få supermycket positiv energi om du kämpar på och tar dig genom detta…!

    #82223
    novacain
    Medlem

    Tack, jag hoppas verkligen det! Jag som redan är lite ”klen” i psyket har det väldigt jobbigt just nu känner jag.. När har hjärtklappningar och annat stillat sig för er andra? (om ni haft det förstås)

    #82225
    NOVA
    Medlem

    Var själv snarare lite låg innan jag slutade… Gjorde det egentligen för att FÅ positiv energi, för jag behöver det och för att känna mig duktig… Jag har känt mig lynnig, men tagit lite sleeping aid för att sova bort abstinensen och för att inte bli svag av det skälet… Har dock inte känt av panikångesten dock, men har druckit en hel del vin under denna tid o det brukar hjälpa… En del torskar tillbaka på snuset när de dricker, men det har faktiskt gått bra!

    #82226
    novacain
    Medlem

    Ok NOVA! Tack för att du delar med dig 🙂 jag själv har problem med generaliserad ångest och speciellt när det gäller hälsan. Därav blir jag extra ångestfylld när jag får hjärtklappning och andra besvär.. Hur länge hade (eller fortfarande har?) du problem med sömnen?

    #82227
    NOVA
    Medlem

    Känner till GAD… Vet inte var i detta du befinner mig, men tänker att det kanske är ett bra tillfälle att ”ta tag” i detta med den energin som du får från att sluta snusa? Vill inte att du känner att jag försöker lägga mig i, men tror att allt kan bli bättre om man jobbar på det… Har själv en del ”issues” som jag tänker ta tag i med energin som jag får från att ha lyckats sluta! Ger mig känslan av att vara mer i kontroll än innan. Sömnproblemen ger med sig ganska snart, om inte så gå till din husläkare och be om sömnhjälp… Är jättejobbigt att både stå pall abstinens, sömnproblem och ångest…! Lycka till och stå på dig!

    #82266
    martin_1
    Medlem

    Hoppas det går bra! Heja heja! Kämpa på!

    • Det här svaret redigerades för 10 år, 4 månader sedan av martin_1.
Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.